Ο Δήμος Αναστασιάδης θα «μείνει δίπλα μας» για μία μοναδική νύχτα.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έρχεται στη «Νύχτα στον Ρυθμό» την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Οι νύχτες στον Ρυθμό 94.9 συνεχίζουν και ο καλεσμένος της 41ης «Νύχτας στον Ρυθμό» είναι ο ιδιαίτερος Δήμος Αναστασιάδης, μιας και η μουσική του έχει χαρακτηριστεί ως ένα σπάνιο κράμα ροκ χαρακτήρα με σεβασμό στην ελληνική μουσική παράδοση.

Η Ράνια Κωστάκη θα υποδεχτεί τον Δήμο Αναστασιάδη και μαζί θα μας παρασύρουν σε μια νύχτα γεμάτη διασκευές με ροκ αλλά και λαϊκά στοιχεία.

Επίσης, θα ακούσουμε τις απαντήσεις του καλεσμένου στην ενότητα με τις ερωτήσεις, που έχει ετοιμάσει η οικοδέσποινα μαζί με την οικογένεια του και φίλους του.

Συντονιστείτε στις 21:00 ακριβώς στον αέρα του «Ρυθμού 94.9» για να απολαύσετε μία αποκαλυπτική συζήτηση του Δήμου Αναστασιάδη με τη Ράνια Κωστάκη.

Στη συνέχεια, συντονιστείτε στις 21:30 στο επίσημο κανάλι του «Ρυθμού 94.9» στο YouTube, όπου ο Δήμος Αναστασιάδης θα ερμηνεύσει non-stop αγαπημένα τραγούδια.

Τον προηγούμενο Οκτώβριο, ο Δήμος Αναστασιάδης κυκλοφόρησε ένα νέο single με τον τίτλο «Πες», σε μουσική δική του και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, που μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία ταινία μικρού μήκους.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Αναστασιάδης συνεχίζει κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα τις εμφανίσεις του στο «Οδός Λυσίου – Stairs» στην Πλάκα μαζί με τη Μαντώ.

ΠΗΓΗ