Ο Θοδωρής Φέρρης επέστρεψε στη σκηνή του «Romeo Club».

Ο Θοδωρής Φέρρης και το «Romeo Club» έγιναν, για ακόμα μία φορά, ο πιο hot προορισμός στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης μάγεψε με την εμφάνιση του, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, τον τίτλο του ως ο πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του.

Με προσωπικές του επιτυχίες, όπως το πρόσφατο «Φταίω Και Εγώ» και τα «Άλλη Μια Εμπειρία», «Κάψε», «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια» και «Ζήσε Τη Στιγμή», καθώς κι αγαπημένα τραγούδια από όλη την ελληνική δισκογραφία, παρέσυρε το κοινό σε συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Η λαμπερή Κατερίνα Λιόλιου εντυπωσίασε με τη γνήσια λαϊκή φωνή της και ξεσήκωσε με την εκρηκτική εμφάνισή της, ενώ εκτός από τις επιτυχίες της που αγαπάμε να ακούμε παρουσίασε και για πρώτη φορά το νέο της hit single με τίτλο «Το Κατερινάκι Σου».

Η Ματίνα Ζάρα ξεχώρισε μέσα από ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα.

Τη δική του πινελιά πρόσθεσε ο ανερχόμενος Nassauce με το πάθος και το ταλέντο του επί σκηνής, ενώ το σχήμα συμπλήρωσε ο ταλαντούχος Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Στα decks βρέθηκε ο παραγωγός και DJ Βασίλης Κουμεντάκος.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στο ρυθμό του Θοδωρή Φέρρη και του δυνατού σχήματος του «Romeo Club».

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ