Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει και τον Αύγουστο τις συναυλίες του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, συνεχίζει την εντυπωσιακή και sold out περιοδεία του «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Το «Eleftheros Tour», μία μεγάλη παραγωγή εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε σταθμό.

Από το ξεκίνημά της, τον Ιούνιο, έως και σήμερα, πολλές δεκάδες χιλιάδες θεατές έχουν ζήσει μοναδικές μουσικές στιγμές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι συναρπαστικές συναυλίες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον πιο επιτυχημένο λαϊκό καλλιτέχνη της γενιάς του, να γεμίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου με τις No. 1 επιτυχίες του, τις εξαιρετικές ερμηνείες του, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Σε κάποιες από τις συναυλίες του Αυγούστου θα είναι μαζί του η Josephine, η εκρηκτική hit performer με τα αλλεπάλληλα επιτυχημένα singles και τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις.

Special guests σε κάποια live θα είναι ο Light, ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ελληνικής rap/trap σκηνής και ο Rack, ένας από τους πιο hot artists της ίδιας σκηνής.

Σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας, το warm-up κάνουν οι Kings.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας συμπαραστάτη το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, μας χαρίζει το πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Η live μουσική έχει επιστρέψει δυναμικά και το Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μας προσκαλούν να την απολαύσουμε ξανά μαζί, στο «Eleftheros Tour».

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr

Οι σταθμοί του «Eleftheros Tour» τον Αύγουστο

4 Αυγούστου
Λευκάδα, Δημοτικό Στάδιο

6 Αυγούστου
Λουτρά Πόζαρ

12, 13, 14, 15 Αυγούστου
Χαλκιδική, Markiz
Μαζί του η Josephine

17 Αυγούστου
Νάξος, Δημοτικό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης»

19 Αυγούστου
Αρχαία Ολυμπία, Θέατρο Φλόκα

22 Αυγούστου
Ηράκλειο Κρήτης, Παγκρήτιο Στάδιο
Μαζί του η Josephine
Special guests Light, Rack

24 Αυγούστου
Χίος, Δημοτικό Στάδιο

29 Αυγούστου
Σαντορίνη, Γενικό Λύκειο Θήρας

ΠΗΓΗ