Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται τον Μάνο Πυροβολάκη και τη Νάντια Μπουλέ με τον Μίνω Θεοχάρη.

Μουσική, ήχοι που μας ταξιδεύουν, αναπάντεχες καλλιτεχνικές συμπράξεις και νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές που ξεχωρίζουν έρχονται με ανεβαστική διάθεση στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια της ΕΡΤ1, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 22:00.

Ο αγαπημένος Μάνος Πυροβολάκης φέρνει μαζί τη λύρα του και ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Ο Μάνος Πυροβολάκης μιλάει για την τεράστια αγάπη του για τη μουσική, αλλά παραδέχεται ότι με τη γέννηση του γιου του βρήκε το πραγματικό νόημα της ζωής και το λιμάνι του. Ένας δεσμός που σίγουρα ξεπερνάει την ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.

Μας αποκαλύπτει, επίσης, τι κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που έγραψε ως δώρο για τα γενέθλια του Αντώνη Ρέμου.

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες – ηθοποιοί και παρουσιαστές Νάντια Μπουλέ και Μίνως Θεοχάρης παίρνουν τη σκυτάλη, μας ταξιδεύουν στην πόλη των αστεριών με τις μελωδικές φωνές τους και φέρνουν εικόνες μιούζικαλ στη σκηνή του «Δυνατά».

Έρχονται με εξομολογητική διάθεση και απαντούν ανοιχτά για την τηλεόραση, τη μητρότητα και τους σύγχρονους προβληματισμούς. Φυσικά, με παρεΐστικη διάθεση, τραγουδούν μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια τραγούδια με μια νοσταλγία της παλιάς Αθήνας.

Οι ηθοποιοί και φίλοι Ιωάννα Λέκκα και Δημήτρης Σαμόλης, δύο φρέσκιες παρουσίες που έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις στο θεατρικό και μουσικό σανίδι, έρχονται παρέα και ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια.

Μιλούν για τη φιλία τους, τη συνεργασία τους με τον Κωστή Μαραβέγια σε παραστάσεις όπου είχε γράψει μουσική, ανταλλάσσουν εμπειρίες και ιστορίες ζωής.

Η βραδιά κλείνει με τον Ζαχαρία Καρούνη, ο οποίος μετρά στο βιογραφικό του σπουδαίες συνεργασίες και έρχεται με πλούσιο ρεπερτόριο κλασικής και παραδοσιακής μουσικής.

Μαζί του έρχεται η σπουδαία ερμηνεύτρια, δασκάλα φωνητικής και φίλη Χαρά Κεφαλά, η οποία μας καθηλώνει με τις φωνητικές της δυνατότητες.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

ΠΗΓΗ