Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τον Αντώνη Βλάχο, ο Δημήτρης Μπάσης, η Βιολέτα Ίκαρη με τον Νίκο Ξύδη, ο Ηλίας Μπόγδανος και οι Εncardia έρχονται στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Παρέες μπλέκονται, συζητούν, αποκαλύπτουν ιστορίες, τραγουδούν και συνθέτουν ένα μουσικό σκηνικό σε ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο της εκπομπής «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Σπουδαίοι μουσικοί που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ο καθένας με το δικό του στυλ, μας κρατάνε συντροφιά στην ΕΡΤ1, το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022, στη νέα ώρα του «Δυνατά», στις 22:00.

Το παζλ περιλαμβάνει εναλλακτικούς ροκ ήχους, λαϊκά άσματα που άφησαν εποχή αλλά και ένα ταξίδι σε νοσταλγικά ερωτικά μονοπάτια.

Πρώτοι στη σκηνή του «Δυνατά» εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Καζάκος και Αντώνης Βλάχος, οι οποίοι μας συνεπαίρνουν με τις ηλεκτρικές τους κιθάρες. Η καλλιτεχνική τους χημεία είναι εμφανής και δίνουν υπόσχεση πως η εμφάνισή τους μπορεί να είναι η αρχή για τη δημιουργία μιας ροκ μπάντας.

Οι γνωστοί ηθοποιοί μιλούν για την αγάπη τους στη μουσική, ενώ αποκαλύπτουν ποιος έχει τις περισσότερες κιθάρες σπίτι του και ποιος τις επισκευάζει καλύτερα.

Ακολουθεί ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης, του οποίου η φωνή αγγίζει τις καρδιές μας. Ερμηνεύει μοναδικά, αγαπημένες παλιές και νέες επιτυχίες, ενώ τον περιμένουν εκπλήξεις που τον αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και τον συγκινούν βαθιά.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δύο προσωπικότητες – σταθμοί στην καριέρα του Δημήτρη Μπάση, μιλούν με πολύ τιμητικά λόγια για εκείνον και μας εκμυστηρεύονται ιστορίες από τότε που τον άκουσαν πρώτη φορά να τραγουδάει σε ηλικία 20 ετών, σε ένα μπαρ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια

Μία παρέα με πολύ ταλέντο και κέφι έρχεται στη συνέχεια.

Η Βιολέτα Ίκαρη και ο Νίκος Ξύδης μιλούν για τη συνεργασία τους, για το πώς γνωρίστηκαν και πώς η Βιολέτα Ίκαρη κατάφερε να «κλέψει» από το συρτάρι του Νίκου Ξύδης τίχους τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες.

Επίσης διασκευάζουν τραγούδια με τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ συνυπάρχουν και επί σκηνής.

 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια

Τη μουσική σκυτάλη παίρνει ο ταλαντούχος Ηλίας Μπόγδανος με την pop – rock μπάντα του με την ονομασία INCO.

Ελληνικά και ξένα τραγούδια συνοδεύουν την εκρηκτική παρουσία του συγκροτήματος και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μιλάει για όλα εκείνα που τον απασχολούν και για το πόσο τον βοήθησαν οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό.

Η βραδιά κλείνει μελωδικά με το συγκρότημα Encardia, του οποίου η μουσική εμπνέεται από το πολιτισμικό τοπίο των Ελληνόφωνων περιοχών της Κάτω Ιταλίας. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει ταραντέλες και τραγούδια κοινωνικού περιεχομένου.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

ΠΗΓΗ