Μία μεγάλη παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών υποδέχεται ο Κωστής Μαραβέγιας στην εκπομπή «Δυνατά».

Οι Ζωή Παπαδοπούλου, Ειρήνη Τουμπάκη, Χρυσούλα Στεφανάκη, Μαρία Αναματερού, Γιάννης Μαργάρης, Λεμονιά Μπέζα, Γιώργος Ζιώρης, Νικολέτα Μηλιώνη και η Ξένια Γαργάλη με το συγκρότημα «Πλαστελίνη» έρχονται στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια της ΕΡΤ1 την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, στις 22:00.

Τέσσερις υπέροχες γυναικείες φωνές με δυναμισμό κάνουν είσοδο στο stage του «Δυνατά», με ένα τραγούδι που υμνεί τη γυναικεία φύση, τη «Μαλάμω».

Η Ζωή Παπαδοπούλου, η Ειρήνη Τουμπάκη, η Χρυσούλα Στεφανάκη και η Μαρία Αναματερού με τις ξεχωριστές φωνές τους γίνονται μια παρέα και μας χαρίζουν αξέχαστες ερμηνείες και διασκευές σε τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

Μιλούν για τις μουσικές επιρροές τους από τον τόπο καταγωγής τους, τις σπουδαίες συνεργασίες τους, τα όνειρά τους, την ανάγκη τους για «αποκέντρωση» και ηρεμία.

Τα καλοκαιρινά τους σχέδια έχουν πολλή μουσική και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα κάτι που δείχνει το πάθος τους για δημιουργία και επαφή με τον κόσμο.

Ο Γιάννης Μαργάρης, η Λεμονιά Μπέζα, ο Γιώργος Ζιώρης και η Νικολέτα Μηλιώνη, ακόμη τέσσερα νέα ταλαντούχα παιδιά, με μουσικές γνώσεις, που κατάφεραν και ξεχώρισαν στο «The Voice of Greece» με coach τον Κωστή Μαραβέγια, εισβάλλουν στη σκηνή του «Δυνατά» και μας συνεπαίρνουν με τις υπέροχες ερμηνείες τους.

Έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσουν στον μουσικό διαγωνισμό και να πάρουν την αναγνωρισιμότητα που τους αξίζει από το κοινό, μιλούν για τα επόμενα σχέδιά τους, θυμούνται ιστορίες από τα τηλεοπτικά πλατό και κάνουν πλάκες με τον «δάσκαλό» τους που τους ενθάρρυνε και τους μύησε στη μουσική.

Επίσης Μας χαρίζουν ωραία ντουέτα και αφήνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα με το κομμάτι «Let it Be» των Beatles, το οποίο τραγουδούν όλοι μαζί.

Η Ξένια Γαργάλη με την «γάργαρη» μελωδική φωνή έρχεται με το συγκρότημα Πλαστελίνη και μας ταξιδεύουν με τις διασκευές τους σε soul jazz ρυθμούς.

H βραδιά κλείνει με έναν αναπάντεχο αποχαιρετισμό στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς η τραγουδίστρια του συγκροτήματος ξεδιπλώνει κι άλλα χαρίσματά της, κάνοντας περίεργους ήχους με τη φωνή της.

ΠΗΓΗ