Ένα μουσικό ταξίδι παρέα με τον βιρτουόζο του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEΝ τον Βασίλη Σαλέα, τον Κώστα Χατζή, τον Σαράντη Σαλέα, τη Δέσποινα Ολυμπίου, τη Μαριάνα Παπαμακαρίου και τον Nick Saley.

Μία βραδιά αφιερωμένη «στον μάγο του κλαρίνου», με μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια.

O Βασίλης Σαλέας έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και μας χαρίζει τις δικές του μοναδικές δημιουργίες με το κλαρίνο του, δημιουργίες που έχουμε αγαπήσει και έχουμε ξεχωρίσει. Μιλάει για τα όνειρά του και για τις συνεργασίες που έχει κάνει με όλους τους μεγάλους συνθέτες. Συγκινείται, αναπολεί και μας μαγεύει με τις μελωδίες του.

Ο Κώστας Χατζής, ο φίλος του Βασίλη Σαλέα είναι δίπλα του για να του δείξει την εκτίμηση και την αγάπη που του έχει και τραγουδάει συνοδευόμενος από τον Βασίλη Σαλέα τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, ενώ ο Σαράντης Σαλέας, ο αδερφός του Βασίλη, μας αποκαλύπτει ποιο από τα δύο αδέρφια ήθελε πρώτο να ασχοληθεί με τη μουσική.

Ακόμα μιλάει για τη σχέση τους και για τα τραγούδια που έχει γράψει ο Βασίλης για τον ίδιο. Θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει μέσα στο χρόνο.

Στην παρέα τους έρχεται και η Δέσποινα Ολυμπίου, που με το χαμόγελό της και τη σπουδαία φωνή της μας χαρίζει ένα ωραίο ντουέτο μαζί με τον Κώστα Χατζή, αλλά επιφυλάσσει και πολλές ακόμα όμορφες μουσικές εκπλήξεις.

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου είναι μία σύγχρονη καλλιτέχνιδα με στόφα παλιάς λαϊκής τραγουδίστριας. Με μουσική συντροφιά το κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα ερμηνεύει αξέχαστα λαϊκά τραγούδια.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς είναι όταν ο Nick Saley, ο γιος του Βασίλη Σαλέα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του και παίζουν μαζί ένα υπέροχο τραγούδι, το οποίο έχει γράψει ο ίδιος.

Τον Βασίλη Σαλέα συνοδεύουν με τη μοναδική του λύρα ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και το εξαιρετικό βιολί του ο Λευτέρης Ζέρβας.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Παύλος Ασπρογέρακας. Ο Παύλος είναι 19 ετών σπουδάζει μουσική τεχνολογία και ηχοληψία και από 10 ετών παίζει κιθάρα.

Ένα μουσικό ταξίδι παρέα με τον βιρτουόζο του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα, μία μοναδική μουσική βραδιά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN.

ΠΗΓΗ