Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται τους καλεσμένους του, συζητά με μαζί τους, τους κάνει εκπλήξεις και ανεβάζει το κέφι.

Οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Joanne, Γιώργος Παπαγεωργίου, Αιμιλιανός Σταματάκης και το συγκρότημα Ρεμπετιέν έρχονται την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 23:00 στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Βράδυ Παρασκευής και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι έτοιμος να προσφέρει μία ακόμα απολαυστική μουσική βραδιά. Μία βραδιά που τα έχει όλα. Υποδέχεται τους καλεσμένους του, συζητά με μαζί τους, τους κάνει εκπλήξεις και ανεβάζει το κέφι, παίζοντας και τραγουδώντας τα πιο όμορφα τραγούδια.

Όπως ακριβώς συνέβη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Μια από καρδιάς συνέντευξη και ένα αναπάντεχο δώρο ξύπνησαν κάποιες πολύ προσωπικές αναμνήσεις του Αλέξανδρου και έφεραν μια γλυκιά συγκίνηση,  την οποία ακολούθησαν τα κεφάτα μουσικά παιχνίδια και κουίζ με τον Κωστή. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μπορεί να απογοήτευσε στο κουίζ, αλλά γοήτευσε στο τραγούδι, καθώς είναι γνωστός για τις εξαιρετικές φωνητικές του επιδόσεις.

Είναι ευγενική, φαντάζει σχεδόν εύθραυστη και έχει μία πραγματικά υπέροχη φωνή.

Η Joanne, ένα ταλαντούχο κορίτσι που κατάφερε να ξεχωρίσει σε τόσο νεαρή ηλικία για τις ερμηνείες της, αφού μίλησε για την αγάπη της για τη μουσική, έπεσε «θύμα» μιας έκπληξης του Κωστή Μαραβέγια: Η νονά της, η οποία είναι διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός, αποκάλυψε τη στιγμή που βεβαιώθηκε ότι η Joanne θα γίνει τραγουδίστρια μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια. Η απάντηση της Joanne ήρθε με μία εκπληκτική ερμηνεία με την ακουστική κιθάρα  της.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ειλικρινής και άμεσος, έδωσε όλη τη θετική του ενέργεια και συμπράττοντας με τον Κωστή Μαραβέγια επάνω στη σκηνή έκλεψε τις εντυπώσεις της βραδιάς, τόσο με τη φωνή του όσο και με τη σκηνική παρουσία του, ξεσηκώνοντας το κοινό της εκπομπής.

Στο ίδιο κλίμα, γεμάτος κέφι και ενέργεια ο Αιμιλιανός Σταματάκης, αφού περνάει το «βασανιστήριο» των groovy ερωτήσεων, δε διστάζει να ροκάρει με ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του είδους.

Στο φινάλε της εκπομπής ο Κωστής Μαραβέγιας, όπως κάθε φορά, αλλάζει μουσικό ύφος  και υποδέχεται το συγκρότημα Ρεμπετιέν. Πρόκειται για μία ομάδα, ταλαντούχων μουσικών, με βαθιά αγάπη και γνώσεις για το ρεμπέτικο και το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από τις ερμηνείες τους.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

ΠΗΓΗ