Οι ΜΕΛΙSSES για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο «Άλσος».

Μετά τη sold out συναυλία τους στην Τεχνόπολη (8 Ιουλίου), οι ΜΕΛΙSSES ανακοινώνουν δύο ακόμα εμφανίσεις στην Αθήνα.

Το Νο. 1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον, στο Θέατρο «Άλσος» για δύο μοναδικές παραστάσεις, τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 21:00.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1.200 live στα 12 χρόνια της πορείας, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο Θέατρο «Άλσος» και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα» , το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό», αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκεται η εκρηκτική Μαντώ με την οποία θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στα υπέροχα ‘90s. Αγαπημένες επιτυχίες, όπως τα «Εμείς», «Δανεικά», «Στοιχηματίζω» και «Η Δική Μας Η Αγάπη», θα αναβιώσουν μοναδικά στη σκηνή του Θεάτρου «Άλσος».

Οι ΜΕΛΙSSES αγαπάνε τη μουσική και ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο.

Το 2019 το «Δεν Έχω Ιδέα» του Χρήστου Μάστορα ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις της χρονιάς (σύμφωνα με Top 200 Airplay Chart της IFPI), ενώ το 2020 ήταν η χρονιά τους μιας και κατέκτησαν πάλι την πρώτη θέση με το τραγούδι «Μισή Καρδιά» αλλά και το No. 2 με ντουέτο του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση στο τραγούδι «Ένα Λεπτό».

Με δεκατρία τραγούδια στο Top 10 του Airplay Chart, εφτά από τα οποία παρέμειναν στο No. 1 για περισσότερες από 70 εβδομάδες και με περισσότερα από 310.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα αποδεικνύει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου.

Όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούνται, οι ΜΕΛΙSSES έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής. Πριν λίγους μήνες, μάλιστα, κυκλοφόρησαν από την Panik Records το νέο άλμπουμ  «ΜΕΛΙSSES DUETS», που περιλαμβάνει 24 ντουέτα με 11 σημαντικούς τραγουδιστές από όλο τα φάσμα της μουσικής, από rap και pop, μέχρι λαϊκό και δημοτικό.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr.

ΠΗΓΗ