Οι ΜΕΛΙSSES έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες τους.

Οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στην Τεχνόπολη.

Δέκα μήνες μετά την τελευταία τους συναυλία στην Αθήνα οι ΜΕΛΙSSES πιάνουν το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει και επιστρέφουν στον αγαπημένο συναυλιακό χώρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1200 lives στα δώδεκα χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην Τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και από μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Οι ΜΕΛΙSSES ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο.

Με 13 τραγούδια στο Top 10 του Airplay Chart, έξι από αυτά στο Νο. 1 για περισσότερες από 70 εβδομάδες αλλά και με περισσότερα από 310.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου.

Στα δώδεκα χρόνια της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής αποδεικνύοντας ότι στη μουσική δεν υπάρχουν στεγανά.

Οι ΜΕΛΙSSES για μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.ΠΗΓΗ