Οι ΜΕΛΙSSES και οι φίλοι τους βάζουν την ξεχωριστή σφραγίδα τους σε αγαπημένα τραγούδια.

Οι MEΛISSES παρουσιάζουν το νέο άλμπουμ «Duets», ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου μέσα από συμπράξεις – έκπληξη με 11 καλλιτέχνες.

Στο «Duets» το No. 1 συγκρότημα της χώρας, με τις διαδοχικές μεγάλες επιτυχίες στα 12 χρόνια της πορείας του, βάζει την ξεχωριστή σφραγίδα του σε 24 αγαπημένα κομμάτια από ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, από το παραδοσιακό και το λαϊκό, μέχρι το rock και το pop.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι 11 καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του επιτυχημένη διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι.

Πρόκειται για τους TOQUELΘέμη ΑδαμαντίδηΘανάση ΒασιλόπουλοΚαίτη ΓαρμπήΣταμάτη Γονίδη, Κομπανία Βέρδη, Μαντώ, Δημήτρη ΜπάσηAναστάσιο ΡάμμοΜπάμπη Στόκα και Τάμτα.

Το πρωτότυπο εξώφυλλο του άλμπουμ επιμελήθηκε η illustrator/ pop artist Σοφία Ντέρου.

Τα «Duets» έχουν ήδη αγαπηθεί και αποσπάσει θετικά σχόλια, καθώς παρουσιάστηκαν από τις MEΛISSES και τους συναδέλφους τους πριν συγκεντρωθούν στο άλμπουμ, στις δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις του συγκροτήματος στην εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», τον Μάιο του 2020 και τον Φεβρουάριο του 2021, οι οποίες μάγεψαν το κοινό.

Οι ΜΕΛΙSSES αναφέρουν για το άλμπουμ: «Όπως οι  μέλισσες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι για να φτιάξουνε το μέλι, έτσι και εμείς “πετάμε” από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο, από τραγούδι σε τραγούδι, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Πλησιάζουμε το κάθε τραγούδι με σεβασμό και με απεριόριστη αγάπη».

«H μουσική, εκτός όλων αυτών που γνωρίζουμε, είναι και συνεργασίες. Είναι οι παρέες. Μία ομαδική δουλειά που όλοι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο νέος μας δίσκος με τίτλο “ΜΕΛΙSSES – DUETS” έχει ακριβώς αυτό το νόημα. Περιλαμβάνει 24 τραγούδια – συνεργασίες με 11 φίλους καλλιτέχνες», σημειώνουν.

Το «Duets» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.ΠΗΓΗ