Το «Crayon» είναι το επόμενο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES μετά το «Για Μένα Βράδιασε».

Οι ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν με ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Crayon».

Το No. 1 συγκρότημα της χώρας με κάθε τραγούδι του κατακτά την κορυφή του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και μετρά εκατομμύρια streams και views στο YouTube.

Συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία τους, οι ΜΕΛΙSSES υπόσχονται να μας χαρίσουν ακόμα μία επιτυχία που θα ξεχωρίσει από το πρώτο άκουσμα.

Τη μουσική και τους στίχους του single «Crayon» υπογράφουν προσωπικά οι ΜΕΛΙSSES, ξεδιπλώνοντας για ακόμα μία φορά την αστείρευτη δημιουργικότητά τους.

Το «Crayon» είναι το επόμενο τραγούδι για τις ΜΕΛΙSSES μετά το «Για Μένα Βράδιασε», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και έχει γίνει χρυσό στις υπηρεσίες streaming. Επίσης, το «Για Μένα Βράδιασε» εμφανίστηκε για δύο εβδομάδες στην πρώτη θέση τόσο στο Ελληνικό Airplay Chart όσο και το Μικτό Airplay Chart.

Παράλληλα, οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται για την έναρξη των εμφανίσεών τους στο «Έναστρον», όπου από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα υποδέχονται τη Δέσποινα Βανδή και θα κάνουν τα βράδια μας μαγικά.

Το «Crayon» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Το νέο single από τις ΜΕΛΙSSES θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ενώ θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας μέσα από ένα music video – έκπληξη.

ΠΗΓΗ