Μία νύχτα χριστουγεννιάτικη με τις ΜΕΛΙSSES.

Οι ΜΕΛΙSSES έρχονται στη «Νύχτα στον Ρυθμό» την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Οι «Νύχτες» στον Ρυθμό 94.9 για το 2021 θα κλείσουν με μία εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.

Οι ΜΕΛΙSSES, τo συγκρότημα που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο, ετοιμάζουν μια νύχτα χριστουγεννιάτικη, με διασκευές που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν.

Η Ράνια Κωστάκη θα υποδεχθεί τις ΜΕΛΙSSES με γιορτινή διάθεση και μαζί θα μας παρασύρουν σε μια μαγική τελευταία «Νύχτα στον Ρυθμό».

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στις 20. 00 ακριβώς θα γίνει η λήξη του πέμπτου ραδιομαραθωνίου του Ρυθμού 94.9 μετά από 8 συνεχόμενες ημέρες στον αέρα του «ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ» με τους Κώστα Μαλιάτση, Φελίσια Τσαλαπάτη και Βαγγέλη Γιαννόπουλο, για την ενίσχυση του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός Του Κόσμου».

Οι τρεις παραγωγοί, θα δώσουν την σκυτάλη στη Ράνια Κωστάκη, κλείνοντας τον ραδιομαραθώνιο με μια νύχτα – πάρτι με τις MEΛΙSSES.

Στις 21:00, θα απολαύσουμε την συνέντευξη τoυ συγκροτήματος στη Ράνια Κωστάκη στον αέρα του «Ρυθμού 94.9» και στη συνέχεια, στις 21:30, οι ΜΕΛΙSSES θα ερμηνεύσουν non-stop τραγούδια στο επίσημο κανάλι του «Ρυθμού 94.9» στο YouTube.

Οι ΜΕΛΙSSES εμφανίστηκαν ξανά στη νύχτα στο ρυθμό τον Ιούνιο του 2018 όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά τη διασκευή που δημιούργησαν ειδικά για τις ανάγκες της βραδιάς του κλασικού τραγουδιού «Γιατί» των Πυξ Λαξ και στη συνέχεια κυριάρχησε για 15 εβδομάδες στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart.

ΠΗΓΗ