Οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ, οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ – αφιέρωμα, με τίτλο «Με Τις Φωνές Των Φίλων», που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια.

Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.

Οι Πυξ Λαξ …με γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα όπως παλιά.

Οι πρώτοι σταθμοί της περιοδείας

Τρίτη 29 Ιουνίου
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο – Πειραιάς

Τετάρτη 30 Ιουνίου
Urban Athens Festival, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Αθήνα

Παρασκευή 2 Ιουλίου
ΤΒΑ – Ρόδος

Σάββατο 10 Ιουλίου
Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, Αίθριο Θέατρο – Μαρούσι

Δευτέρα 12 Ιουλίου
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου – Χανιά

Τρίτη 13 Ιουλίου
ΤΒΑ – Ρέθυμνο

Τετάρτη 14 Ιουλίου
Γήπεδο Αμμουδάρας – Ηράκλειο

Παρασκευή 16 Ιουλίου
City Garden by Christmas Theater – Γαλάτσι

Δευτέρα 19 Ιουλίου
Κολυμβητήριο Ραφήνας – Ραφήνα

Πληροφορίες εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά (29/6) και στο City Garden by Christmas Theater (16/7) έχουν ήδη ξεκινήσει στο viva.gr. Την Πέμπτη 3 Ιουνίου ξεκινά η προπώληση για τη συναυλία της Τεχνόπολης.

ΠΗΓΗ