«Η ζωή είναι ένα ταξίδι και αξίζει, γι’ αυτό μη σταματάς…»

Οι 15 50 εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τη Spicy Music με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και παρουσιάζουν μια δυνατή «Εξομολόγηση».

Τη μουσική και τους στίχους στο ολοκαίνουργιο τραγούδι των 15 50 υπογράφει ο frontman του συγκροτήματος, Μηνάς Τσίγκος και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα.

«Ένα αισιόδοξο τραγούδι που κοιτάει τους εσωτερικούς μας δαίμονες στα μάτια και τους νικάει! Ευχόμαστε να σας αρέσει, να το αγαπήσετε και να τραγουδάμε τους στίχους παρέα όποτε ανταμώνουμε!», αναφέρουν οι 15 50 στα social media.

Το video clip που συνοδεύει το νέο τραγούδι των 15 50 σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Η διαδικασία για να γίνει ένα τραγούδι είναι ένα μικρό ταξίδι. Η μουσική είναι κυρίαρχη στις ζωές των μελών του συγκροτήματος.

Η καθημερινότητα τους είναι απαιτητική αλλά για τη μουσική τα αφήνουν για λίγο για να ακολουθήσουν την καρδιά τους και να ανακαλύψουν τις αλήθειες που αξίζουν πραγματικά.

«Μην ξεχνάς την καρδιά σου, τα όνειρα σου και που θες να πας / Η ζωή είναι ένα ταξίδι και αξίζει, γι’ αυτό μη σταματάς», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι 15 50 μέσα από τη δική τους «Εξομολόγηση».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ