Οι ENORASIS υπόσχονται «Μια Ζωή» γεμάτη χορό, αγάπη, ελπίδα και ελευθερία.

Οι ENORASIS, το pop rock συγκρότημα – έκπληξη, επιστρέφουν δυναμικά και μας παρουσιάζουν το νέο τραγούδι τους που έχει τίτλο «Μια Ζωή», ξαφνιάζοντάς μας θετικά με την ηχητική του φρεσκάδα και ενέργεια.

Μέσα από τη μουσική και τους στίχους τους, οι ENORASIS μας μιλάνε για «Μια Ζωή» που θα εκπέμπει αγάπη, έρωτα και υπόσχεση για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Με σύγχρονες ατμοσφαιρικές pop-rock μελωδίες, δυναμικά guitar riffs και παθιασμένη ερμηνεία, οι ENORASIS, σε συνεργασία με καταξιωμένους δημιουργούς στην παράγωγη και στην ενορχήστρωση τον Τόνυ Κονταξάκη και τον Κυριάκο Κυριακού, καταφέρνουν να παρουσιάσουν την πιο ώριμη σύνθεση τους.

Με το νέο τραγούδι τους επιβεβαιώνουν γκρουπ χαρακτηρισμούς που τους ακολουθούν ως ένα από τα καλύτερα και πιο υποσχόμενα group της Ελλάδας.

Παράλληλα, μέσα από το music video του «Μια Ζωή» συνδυάζουν τον ήχο τους με έντονες εικόνες που μας παραπέμπουν στην εποχή του glam rock, ενώ στη νεανική ιστορία που εκτυλίσσεται, τα gadgets και apps του σήμερα ενώνονται αρμονικά με τα hardware του παρελθόντος, προκαλώντας τρελά καρδιοχτύπια.

Οι ENORASIS φοράνε την πιο αστραφτερή διάθεσή τους και μας υπόσχονται «Μια Ζωή» γεμάτη χορό, αγάπη, ελπίδα και ελευθερία. Ακολουθήστε τους.

Το «Μια Ζωή» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Plus Rec και την Panik Records.

ΠΗΓΗ