Ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρωταγωνιστούν σε μία ιστορία αγάπης με άδοξο τέλος.

Οι Onirama παρουσιάζουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Μετανιώνω».

Μετά τον πολυσυλλεκτικό δίσκο ορόσημο της πορείας τους «Ανθολόγιο Για Μικρούς και Μεγάλους», οι Onirama επιστρέφουν σε πρωτότυπο υλικό και κυκλοφορούν το νέο  single «Μετανιώνω».

Μια μπαλάντα με ετερόκλητα συναισθήματα, δυναμισμό, εσωστρέφεια, πάθος και ωριμότητα συνθέτουν ένα σκοτεινό βαλσάκι διαφορετικό από τα άλλα.

Οι Onirama συνεχίζουν να αναμιγνύουν μοντέρνους ήχους και ηλεκτρικά στοιχεία με παραδοσιακά όργανα και ηχοχρώματα, όπως αυτό του ανατολίτικου νεϋ στην εισαγωγή, που μας ταξιδεύει σε κόσμους βαθιά συναισθηματικούς.

«Μετανιώνω που δεν ήμουν εδώ / Και πληγώνω ό,τι αγαπώ / Μετανιώνω κι αυτό τον χορό / Και έτσι απλά θα πληρώσω γι’ αυτό / Μετανιώνω»

Τη μουσική και τους στίχους του «Μετανιώνω» υπογράφουν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η ταλαντούχα ομάδα των Arcade, με τους τελευταίους να αναλαμβάνουν για άλλη μια φορά το κομμάτι της παραγωγής.

Στο γεμάτο αντιθέσεις και συναισθήματα music video για το «Μετανιώνω», που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρωταγωνιστούν σε μία ιστορία αγάπης με άδοξο τέλος.

Το νέο τραγούδι «Μετανιώνω» των Onirama κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε τους στίχους του «Μετανιώνω» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ