«Χαμογέλα», προτρέπουν οι Prestige the Band με το νέο τραγούδι τους.

Οι Prestige the Band επιστρέφουν και μας κάνουν να χαμογελάσουμε.

Η αγαπημένη μπάντα που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παρουσιάζει το καινούργιο τραγούδι της

Λίγο πριν το τέλος του 2021, ο Γιάννης Χειλάς, ο Νίκος Παπαλεξάνδρου, ο Θωμάς Πούτας και ο Κίμων Λιμενίδης μοιράζουν διάπλατα χαμόγελα και positive vibes με το «Χαμογέλα».

Το νέο single των Prestige the Band είναι μία δημιουργία με επιρροές από τους ήχους της δεκαετίας του ’80s που γράφτηκε με σκοπό να κάνει αυτό που δηλώνει ο τίτλος του.

Και το καταφέρνει και με το παραπάνω με τη βοήθεια του εξαιρετικά απολαυστικού music video του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube και γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Το «Χαμογέλα» αποτελεί το πέντε single των Prestige the Band και διαδέχεται το «Τόσα Σ’ Αγαπώ», το «Κι Όλο Με Ρωτάς», το  «Κοντά Σου» και την αγγλόφωνη έκδοσή του με τίτλο «Moonlight» και το «Τώρα Αρχίζω Να Ζω», με το οποίο συστήθηκαν.

Το νέο τραγούδι των Prestige the Band κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ