«Δυο Λεπτά» αρκούν για να σας μαγέψει ο Άρις Πετράκης.

Ο Άρις Πετράκης, ένας από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, επανεμφανίζεται μουσικά σε νέα δισκογραφική στέγη μας δίνει «Δυο Λεπτά» γεμάτα δυναμισμό.

Μετά τα επιτυχημένα πρώτα βήματά του στη δισκογραφία και τις ξεχωριστές live εμφανίσεις του, ο Άρις Πετράκης κυκλοφορεί ένα pop rock τραγούδι που απογειώνεται από το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του.

Ο Άρις Πετράκης ξεδιπλώνει και το συνθετικό του ταλέντο, καθώς υπογράφει τη μουσική του τραγουδιού «Δυο Λεπτά» μαζί με τον Μάκη Δράκο, ενώ τους στίχους έγραψε ο Παντελής Πετράκης.

Το «Δυο Λεπτά» έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay μέσα από την πρώτη μετάδοσή του από επιλεγμένους σταθμούς τις προηγούμενες ημέρες.

Το νέο τραγούδι του Άρι Πετράκη συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video κινηματογραφικής αισθητικής, που σκηνοθέτησε ο Nick Marianos.

«Δυο Λεπτά» αρκούν για μία επιτυχία που ακούγεται δυνατά.

«Δυο λεπτά ξαφνικά κι όλα γίναν εφικτά / Δυο λεπτά μοναχά ήταν πέρα από αρκετά / Και σε δυο φιλιά σε μια ματιά / Ναι, σε δυο φιλιά / Σε μια ματιά, είδα καθαρά, δυο ζωές μετά / Σε δυο λεπτά…», τραγουδά ο Άρις Πετράκης.

Το «Δυο Λεπτά» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ