Ο Αλέξης Γεωργούλης στην πρώτη εμφάνισή του ως ερμηνευτής.

Ο αξιόλογος ερμηνευτής Φώτης Ανδρικόπουλος και ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης στην πρώτη εμφάνισή του ως ερμηνευτής, παρουσιάζουν το νέο τραγούδι του Δημήτρη Καρρά με τίτλο «Θα Κρατηθώ».

Το «Θα Κρατηθώ» αποτελεί, μετά «Το βουνό δεν σπάει», το δεύτερο τραγούδι που προαναγγέλλει την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου άλμπουμ του Φώτη Ανδρικόπουλου με τίτλο «Καλλιτεχνικά Επιχειρείν Εστί Φιλοσοφείν», το οποίο θα εκδοθεί σύντομα σε CD.

Η μουσική του Δημήτρη Καρρά παντρεύεται με στίχους του ίδιου αλλά και των αναγνωρισμένων στιχουργών Νίκου Αναγνωστάκη και Γιώργου Κλεφτογιώργου.

Τα τραγούδια του νέου δίσκου βασίζονται σε αρχαίες ρήσεις οι οποίες αποδίδονται με σύγχρονο τρόπο.

Παρέα με τον Φώτη Ανδρικόπουλο ακούγονται οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Σαββέρια Μαργιολά, Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Βασιλώττος, Ζαχαρίας Καρούνης, Αλέξης Γεωργούλης, Γιάννης Δρακόπουλος, Έλενα Στρατηγοπούλου.

Τις ρήσεις απαγγέλει ο καταξιωμένος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Το «Θα Κρατηθώ» που είναι εμπνευσμένο από τη ρήση του Σκύθη ηγεμόνα και φιλοσόφου Ανάρχασι: «Ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος εαυτός του», μιλάει για την αγάπη που υψώνεται προστατευτικά ανάμεσα στους ανθρώπους και τη φθορά που από τους όμοιούς τους εκπορεύεται.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό ασπρόμαυρο music video γυρισμένο στο studio, σε σκηνοθεσία της Ήρας Δράκου και φωτογραφία του Νίκου Καρούζου.

Το «Θα Κρατηθώ» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΠΗΓΗ