Μία σύγχρονη ρυθμική μπαλάντα, με δυνατό στιχουργικό φορτίο, εκρηκτικό ήχο και μία ώριμη ερμηνεία.

Ο Ανδρόνικος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Τάχα Αληθινό».

Ένα από τα πιο αξιόλογα και επιτυχημένα μουσικά δίδυμα, που έχουν βρει την απόλυτα επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ σύνθεσης και στίχου και έχουν βάλει το προσωπικό τους στίγμα στη σύγχρονη μουσική σκηνή, ο Νίκος Μερτζάνος και η Βίκυ Γεροδόθωρου υπογράφουν το νέο τραγούδι του Ανδρόνικου.

Μια σύμπραξη που ο Ανδρόνικος επιδίωξε ως συνέχεια των τελευταίων συνεργασιών του, όπως αυτήν με τον Στέφανο Κορκολή, την Πέννυ Μπαλτατζή αλλά και παλαιότερων, όπως αυτές με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Κώστα Χατζή, Αντώνη Μιτζέλο, Λάκη Παπαδόπουλο, Ευσταθία και άλλους.

Το «Τάχα Αληθινό» είναι μία σύγχρονη ρυθμική μπαλάντα, με δυνατό στιχουργικό φορτίο από τη Βίκυ Γεροθόδωρου, και το χαρακτηριστικό εκρηκτικό ήχο από το Νίκο Μερτζάνο. Μια υπέροχη στιγμή των δύο δημιουργών που ο Ανδρόνικος επισφραγίζει με μία ώριμη και δυναμική ερμηνεία.

Πολύτιμος συνεργάτης ο ταλαντούχος Δημήτρης Σιάμπος που υπογράφει την ενορχήστρωση και την παραγωγή του τραγουδιού.

Ο Aνδρόνικος έχει εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή, με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Προσεχώς» (2011).

Το 2016 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του, που περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική του Στέφανου Κορκολή, του Αντώνη Μιτζέλου και της Ευσταθίας και σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, της Ρεβέκκας Ρούσση, της Μαρίας Παπαδάκη και του Κυριάκου Ντούμου.

Το Νοέμβριο του 2019 συνεργάστηκε δισκογραφικά με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Παντελή Αμπαζή στο τραγούδι «Η Ζωή Είναι Τραμπάλα».

Το 2020 κυκλοφόρησε τα singles «Θα ‘Θελα Πολύ» (Στέφανος Κορκολής / Ρεβέκκα Ρούσση) και «Με Χίλια Πάει Η Καρδιά» (Πέννυ Μπαλτατζή). Το 2021 κυκλοφόρησε το single «Ποιo Παραμύθι Να Σου Πω» (Πέννυ Μπαλτατζή / Σταύρος Σταύρου).

Πέρα από τη μουσική έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

ΠΗΓΗ