Το νέο τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω» του Αντώνη Ρέμου μεταφέρεται στις οθόνες μας.

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο video clip του «Να Ξαναμετρήσω», ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί.

Το «Να Ξαναμετρήσω» είναι μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Στο «Να Ξαναμετρήσω» ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός όσο και ως ερμηνευτής.

Διαφήμιση

Ταυτόχρονα συναντά, για ακόμα μία φορά, τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς της γενιάς του, με τον οποίο έχει συμπράξει σε μεγάλες επιτυχίες.

Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο σταθερός συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου, ο έμπειρος Γιώργος Κυβέλλος.

Το «Να Ξαναμετρήσω» έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα video clip που γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Δημολίτσα. Σε μία vintage ατμόσφαιρα, ένα στούντιο στην καρδιά της Αθήνας, οι εικόνες αποπνέουν έντονα το συναίσθημα του τραγουδιού.

Το τραγούδι έγινε αμέσως ένα από τα αγαπημένα του κοινού, δίνοντας συνέχεια στα επιτυχημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ανεβαίνοντας με ταχύτητα στις πρώτες θέσεις (Νο. 4) του airplay chart.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει να χαρίζει στο κοινό μοναδικά μουσικά ταξίδια στον όμορφο χώρο του «Nox», έχοντας δίπλα του την Καίτη Γαρμπή.

Δείτε τους στίχους του «Να Ξαναμετρήσω» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ