Ο Γιάννης Κότσιρας θα μας χαρίσει μία ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια.

Ο Γιάννης Κότσιρας δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 23 Ιουνίου για μία μοναδική συναυλία.

«Κοίτα Γύρω» είναι ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα.

«Κοίτα Γύρω» είναι επίσης ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από το νέο δίσκο του, σε μουσική  Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου Γιάννη Κότσιρα.

Φέτος το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, έρχονται να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια.

Με ένα πρόγραμμα, που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική.

Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν φυσικά και τα καινούρια τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά όπως τα  «Έρωτας Ή Τίποτα», «Καρδιά Μου», «Την Αμαρτία Μου Τη Λέω».

Περιμένουμε ανυπόμονα τις πρώτες καλοκαιρινές συναυλίες και τα βράδια τα γεμάτα αγαπημένες μουσικές, που τόσο μας έχουν λείψει.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Ηρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Δήμητρα Μπουλούζου (τραγούδι, βιολί),

Επιμέλεια ήχου: Στρατής Καραδημητράκης / Λάμπρος Μπούνας
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Παραγωγή: Menta Art Events

Πληροφορίες

Γιάννης Κότσιρας – «Κοίτα Γύρω»
Με τη Δήμητρα Μπουλούζου

Τετάρτη 23 Ιουνίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Ώρα έναρξης: 21:00

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva. gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Την ήμερα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στον χώρο.

Τα εισιτήρια μπορούν να δεσμεύονται ως μονά (μονά καθίσματα στο πλάνο), διπλά (δυάδες διπλανά καθίσματα στο πλάνο), τραπέζι τεσσάρων ατόμων.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο.

Ισχύουν όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά που αναγράφονται πάνω στο εισιτήριο και στους ορούς χρήσης.

ΠΗΓΗ