Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Η μουσική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του OPEN επιστρέφει την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 20:15 και ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη μοναδική Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει υποδεχτεί στο στούντιο του «Ένα Τραγούδι Ακόμα» πολλούς σπουδαίους ερμηνευτές, οι οποίοι μας έχουν ταξιδέψει με τις μελωδικές φωνές τους και μας έχουν χαρίσει απολαυστικές μουσικές στιγμές.

Το ταξίδι του «Ένα Τραγούδι Ακόμα» συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικό και πιο ανατρεπτικό, με τον Γιώργο Θεοφάνους να υποδέχεται αυτή την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 20:15 στο OPEN, την Πέγκυ Ζήνα.

Η σύγχρονη «μεγάλη κυρία» του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, όπως τη χαρακτηρίζουν, με την κρυστάλλινη φωνή και το ζεστό της χαμόγελο έρχεται για να ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες θρυλικών ερμηνευτών του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Σοφία Βέμπο.

Η συνάντηση των δύο μεγάλων καλλιτεχνών θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις από τις στιγμές που έζησαν με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη Βίκυ Μοσχολιού, αλλά και μεταξύ τους, δημιουργώντας τον επιτυχημένο δίσκο «Νόημα».

Η Πέγκυ Ζήνα, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, θα ερμηνεύσει αγαπημένες επιτυχίες που μας έχουν συντροφεύσει σε στιγμές της ζωής μας και θα μας αποκαλύψει ποιο είναι το τραγούδι της, που έχει «παντρέψει» τα περισσότερα ζευγάρια.

Η βραδιά θα κλείσει με ένα ντουέτο έκπληξη για όλους.

Αυτή την Παρασκευή το ταλέντο που θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και δημιουργούς είναι ο Διονύσης Σπανουδάκης. Ο Διονύσης ξεκίνησε δεκαπέντε χρονών τις live εμφανίσεις, παίζει κιθάρα και αγαπάει το λαϊκό τραγούδι.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά με τις  μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 20:15 στο OPEN.

ΠΗΓΗ