Η εκρηκτική Τάμτα έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Τάμτα στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN, σε μία βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες.

Η εκρηκτική Τάμτα έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» με ανεβασμένη διάθεση, κέφι και θετική ενέργεια για να μας κάνει να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ.

Η Τάμτα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και για πρώτη φορά, σε μουσική εκπομπή, την απολαμβάνουμε στο δικό της τραγούδι «N.E.R.O.», που διαθέτει στίχους στα ελληνικά και στα γεωργιανά.

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Ραπτάκης έρχεται στην παρέα τους και ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια. Ο Νικόλας Ραπτάκης και η Τάμτα αποκαλύπτουν τη στενή φιλία που έχουν τα τελευταία χρόνια και στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τους βλέπουμε σε ένα μοναδικό ντουέτο.

Τη σκυτάλη παίρνει η Αντωνία Καούρη, την οποία γνωρίσαμε στο «The Voice of Greece» και την αγαπήσαμε όχι μόνο για το χαρακτήρα της και τις ωραίες μελωδίες της στο πιάνο, αλλά και για την υπέροχη φωνή της.

Η Αντωνία Καούρη κάθεται στο πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους και μας λέει ότι τελικά «Έτσι Είναι Οι Σχέσεις».

H χαρισματική Marseaux έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» για να κλέψει τις εντυπώσεις. Χορεύει, παίζει αλλά πάνω από όλα τραγουδάει γιατί αυτό είναι η μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Αυτό φαίνεται άλλωστε από την αγάπη του κόσμου, αφού τα τραγούδια της στο YouTube φτάνουν μέχρι και τα 4 εκατομμύρια views.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι η Αγγελική Μισαηλίδου. Η Αγγελική είναι 15 ετών, τραγουδάει από πολύ μικρή και το όνειρό της είναι να περάσει σε μία μουσική σχολή.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN.

ΠΗΓΗ