«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους – Ο Γιάννης Πλούταρχος το βράδυ της Ανάστασης στο OPEN

Αμέσως μετά την Ανάσταση, ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», έναν από τους κορυφαίους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής, τον Γιάννη Πλούταρχο.

Το Μεγάλο Σάββατο, δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο OPEN, θα απολαύσουμε τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο μαζί με την ταλαντούχα κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου, σε μία μαγική εμφάνιση γεμάτη μουσικές εκπλήξεις.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, με τη χαρισματική και χαρακτηριστική φωνή του, μας ταξιδεύει και μας παρασύρει σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά.

Το «Καλύτερο Παιδί» της δισκογραφίας ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τον συνοδεύει στο πιάνο.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς είναι, όταν ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει για πρώτη φορά αξέχαστα τραγούδια του μεγάλου Άκη Πάνου.

Στην παρέα τους έρχεται η Κατερίνα Κακοσαίου και με τη βελούδινη φωνή της ερμηνεύει παλιές μεγάλες επιτυχίες, που άφησαν ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Η Κατερίνα Κακοσαίου τραγουδάει και ο πατέρας της Γιάννης Πλούταρχος καμαρώνει και συγκινείται.

Αυτή τη φορά, το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς, είναι η ταλαντούχα Άντρεα Γρηγορίου. Η Άντρεα είναι από την Πάφο, είναι μόλις 14 ετών και το όνειρό της είναι να γίνει μουσικός.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται για το βράδυ της Ανάστασης μια ξεχωριστή βραδιά, με τον Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους, το Μ. Σάββατο στις 00:10 στο OPEN.

ΠΗΓΗ