Ο Γιώργος Κακοσαίος επιστρέφει με ένα αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

Ο Γιώργος Κακοσαίος λέει «Κάνε Μας Την Χάρη» και βάζει τον ξεχωριστό ρυθμό του στο φετινό καλοκαίρι με το νέο του τραγούδι και music video, που μόλις κυκλοφόρησαν .

Ο ταλαντούχος και τάχιστα ανερχόμενος καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών με ένα «φρέσκο» τσιφτετέλι, που κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο άκουσμα και θα γίνει σύνθημα.

Τη μουσική έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος Κακοσαίος, ξεδιπλώνοντας ακόμα μία φορά το συνθετικό του ταλέντο, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή.

Το «Κάνε Μας Την Χάρη» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη μοντέρνα και τη ρετρό αισθητική.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Κώστας Καρύδας, ενώ δίπλα στον Γιώργο Κακοσαίο συμπρωταγωνιστεί η γοητευτική Σοφιάνα Αβραμάκη, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο φετινό «Survivor».

Πρόσφατα, ο Γιώργος Κακοσαίος ένωσε τις δυνάμεις του με τον Βασίλη Καρρά σε ένα ντουέτο με τον τίτλο «Φοιτητές».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Teatro» δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα και ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα.

Το  «Κάνε Μας Την Χάρη» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ