Ο Γιώργος Νταλάρας δίνει ακόμα ένα καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα γεμίσει με τα τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα.

Μετά τις sold out συναυλίες του στο Θέατρο «Άλσος» και στο «GT Garden Festival», ο Γιώργος Νταλάρας δίνει ακόμα ένα ραντεβού σε αυτό το συναυλιακό καλοκαίρι.

Μαζί του θα είναι οι ταλαντούχες Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού με τις οποίες είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη, η οποία έκλεισε με μία sold out συναυλία στο «Royal Festival Hall» του Λονδίνου.

Ο Γιώργος Νταλάρας θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με καινούργια τραγούδια και τραγούδια σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Επί σκηνής τους συνοδεύουν 10 εξαιρετικοί μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους:

Νίκος Ζέρβας (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι, κιθάρα), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Νίκος Σαμαράς (τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα).

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας
Ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης, Αντώνης Ζαχόπουλος
Φωτισμοί: Ιωάννης Μανιατάκος

Πληροφορίες

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Ώρα έναρξης: 21:00

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva. gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Την ήμερα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στον χώρο.

Τα εισιτήρια μπορούν να δεσμεύονται ως μονά (μονά καθίσματα στο πλάνο), διπλά (δυάδες διπλανά καθίσματα στο πλάνο), τραπέζι τεσσάρων ατόμων.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο.

Ισχύουν όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά που αναγράφονται πάνω στο εισιτήριο και στους ορούς χρήσης.

ΠΗΓΗ