Το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη θα βρει τη θέση του στην καρδιά μας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Εσύ Τι Να Μου Πεις».

Μετά το «Φταις» το οποίο αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε δυνατά, ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει με ένα τραγούδι με το οποίο σίγουρα δεν θα αργήσουμε να ταυτιστούμε μαζί του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλέγει για το νέο τραγούδι του «Εσύ Τι Να Μου Πεις» το ρυθμό του ζεϊμπέκικου, ένα μουσικό δρόμο που υπάρχει στο DNA μας και συνδυάζει τη μουσική με στίχους που θα τους αφιερώσουμε αμέσως.

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Χρήστο Σαντικάι και τον Γρηγόρη Βαξαβανέλη, οι οποίοι υπογράφουν αντίστοιχα τη μουσική και τους στίχους του «Εσύ Τι Να Μου Πεις».

Το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη θα βρει και αυτό τη θέση του στην καρδιά μας.

«Εσύ τι να μου πεις, που έχασα για σένα τα καλύτερα μου χρόνια… Εσύ τι να μου πεις, που λέρωσες με ψέμα τα δικά μας τα σεντόνια… Εσύ τι να μου πεις, μεγάλωσα σε δρόμους που ποτέ δε θα γνωρίσεις… Εσύ τι να μου πεις, δεν πέθανες ποτέ σου για να μάθεις πως να ζήσεις…»

Το «Εσύ Τι Να Μου Πεις» συνοδεύεται από μια μοναδική εικόνα όπως μας έχει συνηθίσει ο Γιώργος Τσαλίκης και ένα video clip σε σκηνοθεσία του Steve Airth και του Σπύρου Καψίλη.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ