Μια τρυφερή και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα ερμηνεύει ο Δημήτρης Κανέλλος.

Ο Δημήτρης Κανέλλος έχει ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της νεότερης γενιάς στο έντεχνο – λαϊκό τραγούδι.

Με το καινούργιο του single με τίτλο «Κοίτα Με Ζεστά» ο Δημήτρης Κανέλλος ξαφνιάζει ευχάριστα και ερμηνεύει μια τρυφερή και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα που υπογράφουν ο Στέφανος Κορκολής και ο Νίκος Μωραΐτης.

Η μουσική του Στέφανου Κορκολή παντρεύει μοναδικά τον pop ρυθμό με έντεχνες μελωδίες, ενώ ο ερωτικός στίχος του Νίκου Μωραΐτη μεταφέρει ένα έντονο και αυθεντικό πάθος.

«Αχ κοίτα με ζεστά, κι όλα τα καλοκαίρια θα ζουν μες στους χειμώνες μας ξανά», τραγουδά ο Δημήτρης Κανέλλος.

Το «Κοίτα Με Ζεστά» συνοδεύεται από ένα τρυφερό μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησαν ο Θάνος Λυμπερόπουλος και ο Γιάννης Μαργετουσάκης.

Με την κυκλοφορία του «Κοίτα Με Ζεστά» ο Δημήτρης Κανέλλος συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τη Minos Emi, a Universal Company.

Το 2020 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Όσα Ονειρευτήκαμε», το οποίο περιέχει δέκα τραγούδια σε ποίηση Άλκη Αλκαίου, εκτός από ένα τραγούδι σε στίχους του αδερφού του, του Γρηγόρη Λιάρου.

Στο άλμπουμ «Όσα Ονειρευτήκαμε» περιλαμβάνονται επίσης πέντε καινούργια τραγούδια σε συνθέσεις των Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη και τα υπόλοιπα πέντε είναι επανεκτελέσεις.

Ο Δημήτρης Κανέλλος έχει στο ενεργητικό του αρκετές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Τόλης Βοσκόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Μαργαρίτης και Κρινιώ Νικολάου, μεταξύ άλλων.

Το «Κοίτα Με Ζεστά» διαθέτει επίσης ένα καλοκαιρινό remix που επιμελήθηκε ο Γιώργος Γιαλετζής και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

ΠΗΓΗ