Ένα τραγούδι που ενώνει μουσικά το σήμερα και το χθες.

Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει ένα ακόμα τραγούδι για τη σειρά «Σασμός».

Οι «Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση δίνουν συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Το «Πύρινες Καρδιές» είναι ένα τραγούδι που ενώνει μουσικά το σήμερα και το χθες, με στίχους για τις αγάπες που καλούνται να αντέξουν και να νικήσουν τους τριγμούς και με τη χαρακτηριστική και αγαπημένη χροιά του Δημήτρη Μπάση.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και γεμάτο συμβολισμούς music video. Συμπρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τις σκηνές των οποίων ντύνει στη σειρά το «Πύρινες Καρδιές».

Με το «Πύρινες Καρδιές» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha, που προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο και «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευσε για τον πρώτο κύκλο της σειράς «Σασμός» το αγαπημένο τραγούδι «Τ’ Ανίκητα», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Πύρινες Καρδιές» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ