Ο δίσκος «Χωρίς Γραμματόσημο» αποτελεί μία λαμπρή, αντιπροσωπευτική στιγμή του Δημήτρη Υφαντή

Ο Δημήτρης Υφαντής παρουσιάζει ψηφιακά τον νέο δίσκο του με τίτλο «Χωρίς Γραμματόσημο».

Το άλμπουμ περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια, εξαιρετικές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών καθώς και νέα, με την κομβική συμβολή του Μάνου Αχαλινωτόπουλου που εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά με τη μοναδική του δεξιοτεχνία στο κλαρίνο.

Ο Δημήτρης Υφαντής είναι συνεπής, σημαντικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός, έχει δώσει πολλές φορές φορές τα διαπιστευτήρια του μεγάλου του ταλέντου που έχει αναγνωριστεί τόσο από το κοινό, όσο και από τους ομότεχνούς του.

Η φωνή του φέρει τη μακρά πολύτιμη παράδοση και την πολυδαίδαλη τεχνική των σημαντικών ερμηνευτών που έχει αναδείξει η παραδοσιακή μας μουσική και χάνεται στα βάθη του χρόνου.

Προάγγελος του άλμπουμ ήταν μία ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ηπειρώτισσα Γη», ένας ύμνος στην αρχαία γη της Ηπείρου, έναν τόπο ονειρικό, θρύλων και θαυμάτων, πολύπαθων και μεγαλόκαρδων ανθρώπων, που φέρουν τη μοναδική μουσική τους ως ταυτότητα της φυλής ανά τους αιώνες.

Ο δίσκος «Χωρίς Γραμματόσημο» αποτελεί μία λαμπρή, αντιπροσωπευτική στιγμή του Δημήτρη Υφαντή που συνδυάζει τις διαφορετικές εκφάνσεις, της έως τώρα πλούσιας δημιουργικής πορείας του.

Οι κορυφαίοι μουσικοί που συμμετέχουν στον δίσκο δημιουργούν ένα σπάνιο μουσικό αποτέλεσμα, που ολοκληρώνει η υψηλών απαιτήσεων λυρική και ταυτόχρονα στιβαρή ερμηνεία του Δημήτρη Υφαντή.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Κώστας Παρίσσης (μπάσο) και Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο).

Τα τραγούδια του δίσκου «Χωρίς Γραμματόσημο» κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify παρακάτω.

ΠΗΓΗ