Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου πρωταγωνιστούν στο πιο δυνατό party της Αθήνας.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου δίνουν το σύνθημα για την απόλυτη live clubbing εμπειρία κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Box Athens» από τις 4 Νοεμβρίου.

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε το live clubbing με τις εμφανίσεις του, θα μας παρασύρει με τις δεκάδες επιτυχίες της πολύχρονης καριέρας του, τις ερμηνείες του και τη θετική ενέργειά του.

Στις επιτυχίες του που θα τραγουδήσουμε συμπεριλαμβάνονται τραγούδια όπως τα «Ποτέ», «Είμαι Ακόμα Παιδί», «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Μου Ταιριάζεις», «Απομίμηση Αγάπης», «Μύκονος», «Τι Τρελά Μου Ζητάς», «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου», «Το Καλοκαίρι», «Το Πάρτι Μας», «Αλλάζω», «Ξύπνησα Κάπως» και πολλά άλλα.

Η Ήβη Αδάμου, μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, θα βάλει στις νύχτες μας το άρωμα των επιτυχιών της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Μαζί τους θα εμφανίζονται τόσο o Kid Young όσο και η Charis Savva.

Μία πρώτη γεύση από τα εκρηκτικά βράδια που μας περιμένουν στον υπέροχο χώρο του «Box Athens», δόθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου των δύο καλλιτεχνών.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου έκαναν δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τραγούδησαν live, κερδίζοντας για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις.

Από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Box Athens» θα είναι το απόλυτο place-to-be, με τον Διονύση Σχοινά και την Ήβη Αδάμου να πρωταγωνιστούν στο πιο δυνατό party της Αθήνας.ΠΗΓΗ