Το «Πόσο» είναι μία εξαιρετική μεταφορά ενός τραγουδιού που γράφτηκε από τον Nicola Piovani για τον Roberto Benigni.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης γεμίζει το καλοκαίρι μας με υπέροχες μελωδίες και συναισθήματα μέσα από το «Πόσο», το νέο single από το άλμπουμ «Όμορφη Ζωή».

Το «Πόσο» είναι ένα από τα εννέα μουσικά θέματα του Nicola Piovani που περιλαμβάνονται στο album «Όμορφη Ζωή», ντυμένα με τους εμπνευσμένους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και ερμηνευμένα με τη μαγική χροιά του Θοδωρή Βουτσικάκη.

Η συνεργασία των τριών καλλιτεχνών, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή.

Το άλμπουμ «Όμορφη Ζωή» κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και σχόλια, ενώ κάθε παρουσίαση των τραγουδιών του στο κοινό κερδίζει τις εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα.

Το «Πόσο» είναι μία εξαιρετική μεταφορά του «Quanto t’ho amato» που γράφτηκε από τον κορυφαίο Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani για τον ηθοποιό Roberto Benigni το 2002.

Αυτό είναι το τρίτο single από το άλμπουμ μετά το ομότιτλο «Όμορφη Ζωή» και το τραγούδι «Η Αφορμή».

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης μεταφέρουν τη μουσική του Nicola Piovani στην Ελλάδα του σήμερα με έναν τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερο, δίνοντας στο καλοκαίρι, την κατ’ εξοχήν ερωτική εποχή του χρόνου, το χρώμα που της ταιριάζει, αφού… «μόνο η θάλασσα κι η μουσική λένε λόγια στον έρωτα».

To άλμπουμ «Όμορφη Ζωή» κυκλοφορεί σε όλα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων
και στα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ