Ο Κώστας Λειβαδάς συναντά τον Κώστα Μακεδόνα σε έναν από τους σταθμούς της «Περιοδείας Εντός».

Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ερμηνεύει το τραγούδι «Ποτέ Δεν Θα Σε Έχω».

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο του Κώστα Λειβαδά με τίτλο «Περιοδεία Εντός» που κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Ποτέ Δεν Θα Σε Έχω» υπογράφει με το μοναδικό του ταλέντο ο ίδιος ο Κώστας Λειβαδάς.

«Χάρηκα πολύ από την πρώτη στιγμή που ο Κώστας Μακεδόνας συμμετείχε στην “Περιοδεία Εντός” και μάλιστα σε αυτό το τραγούδι που από την ώρα που το τελείωσα το άκουγα με τη φωνή του, τη φωνή του που τόσο με συγκινεί από τον πρώτο του δίσκο μέχρι σήμερα, σε όλο το υπέροχο ρεπερτόριο που έχει χτίσει», σημειώνει ο Κώστας Λειβαδάς.

«Το γεγονός ότι ηχογραφούμε για άλλη μια φορά και το ότι η φιλία μας προχωράει στο χρόνο και οδηγεί σε νέα συνεργασία και σχέδια είναι αληθινό δώρο και μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για εμένα», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον Κώστα Λειβαδά, ο Κώστας Μακεδόνας είναι ένας από τους πιο φωτεινούς και γνήσιους ανθρώπους που γνωρίζει και τον ευχαριστεί θερμά για όλα και για το δικό του ιδιαίτερο φως που πρόσθεσε στο άλμπουμ «Περιοδεία Εντός».

Όσο για το τραγούδι, που έχει ήδη φανατικούς ακροατές, «έχει μάνα του την Κρήτη και την Αχαΐα αλλά και όλες τις πληγές και τα μεγάλα πάθη των φίλων μου που αν και ξοδεύτηκαν στον ουρανό σαν τις μεγάλες φωτιές, άφησαν σημάδια και ποίηση στην ζωή τους για πάντα», εξηγεί ο Κώστας Λειβαδάς.

«Τους το αφιερώνω. Καλή άνοιξη και καλή ακρόαση!», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ