Ο Κώστας Μακεδόνας κάνει αναδρομή στην πορεία του και συναντά στη σκηνή καλούς φίλους του.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00 το «Σπίτι με το Mega» υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα.

O αγαπημένος ερμηνευτής προσκαλεί τους τηλεθεατές του Mega σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με πλειάδα καλεσμένων και πολλές εκπλήξεις.

Ο Κώστας Μακεδόνας, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα φωνής, κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντά στη σκηνή καλούς φίλους του.

Η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Ασπασία Στρατηγού, η Σαββέρια Μαργιολά, η Πολυξένη Καράκογλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμπράττουν με τον Κώστα Μακεδόνα σε μεγάλες επιτυχίες του.

Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Μόνο Μια Φορά», «Αντικριστά», «Μη Μου Λες Αντίο», «Κάτσε Καλά», «Το Ποδήλατο», «Τα Πλοία Της Γραμμής» και «Το Σημάδι Του Θεού», το οποίο ακούγεται στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη Της Ελιάς» του Mega.

Σε μία συγκινητική στιγμή, ο Κώστας Μακεδόνας συναντά, μέσω Skype, τον Σταμάτη Κραουνάκη, στον οποίο οφείλει το ξεκίνημά του στο τραγούδι.

Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελισάβετ Μουτάφη.

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με «κυβερνήτη» τον Κώστα Μακεδόνα έρχεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο «Σπίτι με το Mega».

ΠΗΓΗ