Ένα «Θηρίο» που φουντώνει όπως φουντώνει η επιθυμία.

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης δίνει φωνή σε ένα αλλιώτικο «Θηρίο».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της διασκευής του τραγουδιού «Όνειρο Απατηλό» για το soundtrack της ταινίας «Ευτυχία», που κυκλοφόρησε πέρυσι το χειμώνα, ο Μίνως Μάτσας και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης συναντιούνται ξανά και με μεγάλη φυσικότητα φτιάχνουν το δικό τους «Θηρίο».

Η μελωδικότητα συναντάει το δυναμισμό, η εκφραστικότητα την έμπνευση, και όλα μαζί γίνονται «Θηρίο» που «ό,τι κι αν αλλάζει», εκείνο επιμένει.

Τη μουσική υπογράφει ο Μίνως Μάτσας και τους στίχους η Σοφία Καψούρου.

Με τα λόγια της στιχουργού για εισαγωγή, το τραγούδι «Θηρίο» ανοίγει τα δικά του πανιά, ξεκινάει το δικό του ταξίδι.

«Κάθε άνθρωπος έχει το τραγούδι του. Κάθε τραγούδι έχει τον άνθρωπό του. Αυτόν για τον οποίο γράφτηκε. Αυτόν για τον οποίο τραγουδιέται. “Θηρίο” ο άνθρωπος, μικρός στο μεγαλείο του, μεγάλος στη μικρότητά του. “Θηρίο” ο έρωτας, μεγάλος στον πόνο του, μικρός στη χαρά του», σχολιάζει η Σοφία Καψούρου.

«Το “Θηρίο” είναι ένα εμπρηστικό τραγούδι. “Τι θηρίο, τι φωτιά”… Που φουντώνει όπως φουντώνει η επιθυμία. Ας γίνει το “Θηρίο” το τραγούδι μας. Ας γίνει το σινιάλο μας. Ας γίνει η χαρά μας», προσθέτει.

Το «Θηρίο» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ