Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης θα χαρίσει όλη τη βαθιά συγκίνηση του γνήσια λαϊκού τραγουδιού.

Αυθεντικός ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις αυτό το χειμώνα, με πρώτο σταθμό τη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Τις Πέμπτες 23 και 30 Δεκεμβρίου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης θα ερμηνεύσει τραγούδια από το χτες και το σήμερα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του ελληνικού κοινού.

Μαζί του δύο εκλεκτοί special guests: Η Βιολέτα Ίκαρη ανεβαίνει μαζί του στη σκηνή της «Σφίγγας» στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ ο Χρήστος Θηβαίος αποχαιρετά μαζί του το 2021 στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης έφερε ξανά στη μόδα χρυσές επιτυχίες όπως το ιστορικό «Όνειρο Απατηλό», που διασκεύασε αριστοτεχνικά ο Μίνως Μάτσας για την ταινία «Ευτυχία», την εξαιρετική μεταφορά της ζωής της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στον κινηματογράφο.

Γεννημένος στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν από πολιτικούς πρόσφυγες γονείς, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ήρθε στην Ελλάδα το 1980, σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.

Το 1989 παρακολούθησε μία συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο «Αττικόν» και συνειδητοποιεί πως αυτός θα είναι ο δρόμος του στη ζωή. Τη δεκαετία του 1990 ρίχτηκε στη μελέτη πιάνου, κιθάρας και παραδοσιακών έγχορδων και αφοσιώθηκε στη λαϊκή μουσική.

Με μοναδικές ερμηνείες και βαθιά γνώση της μουσικής, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης συγκινεί και αφήνει το σημάδι του σε ό, τι κάνει.

Στη φετινή παράσταση «Πώς Να Σωπάσω» της Τζένης Κόλλια, με αφηγητή τον σπουδαίο Κώστα Καζάκο, έδειξε το ταλέντο και τη δυναμική του, με ερμηνευτικό εύρος που ταξιδεύει και συγκινεί τον θεατή.

Συνοδοιπόρος με σπουδαίες μορφές της ελληνικής μουσικής, εμφανίστηκε σε περιοδείες με τον Δημήτρη Μητροπάνο, συναντήθηκε δισκογραφικά με τον Γιώργο Νταλάρα και τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα και μεγαθήρια όπως η Βίκυ Μοσχολιού, ο Γιάννης Σπανός και η Σωτηρία Λεονάρδου.

Η μέχρι σήμερα πορεία του τον προίκισε με ένα μοναδικό μουσικό θησαυροφυλάκιο, από το οποίο ανασύρει τραγούδια και τα μοιράζεται απλόχερα με το κοινό στις εμφανίσεις του.

Στις 23 και 30 Δεκεμβρίου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ανεβαίνει στη σκηνή της «Σφίγγας» για την παράσταση «Όνειρα Απατηλά», πλαισιωμένος από τους ταλαντούχους μουσικούς της λαϊκής ορχήστρας του για να ξανασυναντηθεί επιτέλους με τον κόσμο και να του χαρίσει όλη τη βαθιά συγκίνηση του γνήσια λαϊκού τραγουδιού.

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα»
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
Είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30

ΠΗΓΗ