Ο Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύει έργα σπουδαίων συνθετών.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, με πάνω από 6 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου το 21ο άλμπουμ του, με τίτλο «Blue Skies – An American Songbook», στο οποίο περιέχονται είκοσι από τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του, όλα σπουδαίων συνθετών όπως οι Rodgers & Hammerstein, Gershwin, ColePorter, Irving Berlin, Leonard Bernstein, Michel Legrand, Stephen Sondheim και Μάνος Χατζιδάκις.

Το άλμπουμ αυτό ηχογραφήθηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια sold out συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ο Μάριος Φραγκούλης παρουσίασε τα πιο δημοφιλή αμερικανικά τραγούδια, επιβεβαιώνοντας ότι η μουσική δεν γνωρίζει όρια και εμπνέει όλον τον κόσμο, όπου και αν βρίσκεται.

«Strangers In The Night», «My Funny Valentine», «Autumn Leaves», «Dream A Little Dream Of Me» αλλά και «I Get A Kick Out Of You», «My Baby Just Cares For Me», «Blue Skies», «So In Love» (τραγούδι που ερμήνευσε ο Μάριος Φραγκούλης μαζί με τη Lara Fabian στην ταινία «De-Lovely») και το «In The Cool Of The Day» του Μάνου Χατζιδάκι είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που ξεδίπλωσε ο Μάριος Φραγκούλης εκείνο το βράδυ, μέσα από μία αστραφτερή παράσταση γεμάτη πάθος και θεατρική δεξιοτεχνία.

Και τώρα θα τα απολαύσουμε ξανά μέσα από ένα άλμπουμ με 20 τραγούδια και ένα μοναδικό streaming project – σε παγκόσμια πρώτη προβολή της συναυλίας για την Ευρώπη – στις 8 Μαΐου.

Σε αυτήν την υπέροχη παράσταση δίπλα στον Μάριο Φραγκούλη ήταν ως special guest η μοναδική ερμηνεύτρια Tammy McCann, προερχόμενη από τα μεγαλύτερα Jazz φεστιβάλ με εξαιρετικές κριτικές αλλά και η εξαιρετική 25μελής Big Band του.

Μια ορχήστρα αποτελούμενη από μουσικούς διεθνούς κύρους υπό την διεύθυνση του μοναδικού Λουκά Καρυτινού, ενός εξέχοντος μαέστρου της Ευρώπης.

Το πρώτο single από το άλμπουμ κυκλοφόρησε ήδη και είναι το ομότιτλο «Blue Skies».

To CD και το streaming του «Blue Skies» στηρίζουν την εκπαίδευση και ιδιαίτερα τον σημαντικό οργανισμό «Horatio Alger Association», που παρέχει υποτροφίες σε μαθητές που τις έχουν ανάγκη και έχουν διαπρέψει ενώ αντιμετωπίζουν μεγάλες αντιξοότητες στη ζωή τους.

Ο Μάριος Φραγκούλης δηλώνει: «Στη μουσική και το θέατρο, πρέπει να είμαι ευέλικτος, να προσαρμόζομαι στο τι συμβαίνει γύρω μου και συχνά να πειραματίζομαι με νέους και ιδιαίτερους συνδυασμούς της μουσικής και των ικανοτήτων μου ως ηθοποιός. Αυτό είναι εμφανές και στο προσωπικό μου στυλ. Η ζωή είναι ένα μωσαϊκό εμπειριών που συνθέτει ποιοι είμαστε – δεν υπάρχει ο “σωστός” τρόπος να κάνουμε οτιδήποτε. Ό,τι και αν κάνω έχει να κάνει με την αλήθεια μου, τα συναισθήματά μου και την ταυτότητά μου».

Το streaming για την Ευρώπη και την Αφρική θα προβληθεί στις 8 Μαΐου.

Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από την Eventbrite. Επίσης, στο www.mariofrangoulis.com και στο www.ticketservices.gr

Μπορείτε να κάνετε pre-save ή να προ-παραγγείλετε το άλμπουμ «Blue Skies» εδώ.

ΠΗΓΗ