Ο Μανώλης Λιδάκης ερμηνεύει ένα τραγούδι για τους έρωτες που έμειναν ατελέσφοροι.

Ο Μανώλης Λιδάκης επανέρχεται και παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Στο Ίδιο Το Σημείο», σε μουσική και στίχους του νέου δημιουργού Παναγιώτη Δάρα.

Το «Στο Ίδιο Το Σημείο» αποτελεί τον προπομπό ενός κύκλου τραγουδιών του τραγουδοποιού που ερμηνεύει ο Μανώλης Λιδάκης και έχει τίτλο «Ανεπίδοτα». Ενός κύκλου τραγουδιών που θα ολοκληρώνεται τμηματικά και θα παρουσιάζεται στο κοινό με τη συγκεκριμένη μορφή.

Τα «Ανεπίδοτα» είναι λαϊκά τραγούδια με μία όμως ιδιαίτερη αισθητική προσέγγιση που περιγράφουν με τον τρόπο τους ένα βαθύτερο συναισθηματικό φορτίο που όλοι μας κουβαλάμε μέσα μας χωρίς ποτέ να καταφέρουμε να το εκφράσουμε όποτε και όταν έπρεπε.

Το τραγούδι «Στο Ίδιο Το Σημείο» είναι μία όμορφη λαϊκή μπαλάντα που δίνει το στίγμα της εργασίας του Παναγιώτη Δάρα και προσφέρει στον Μανώλη Λιδάκη την ευκαιρία να αποδείξει για μία ακόμη φορά γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές της γενιάς του.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που αναφέρεται στην απουσία και την απώλεια, σε συναισθήματα και έρωτες που έπρεπε να βρουν τους δικούς τους αποδέκτες, μα έμειναν ατελέσφοροι.

Ο Μανώλης Λιδάκης ερμηνεύει με ευαισθησία, εκφραστικά και βελούδινα αποδίδοντας παραστατικά, με τη γνωστή του μαεστρία κάθε αδιόρατη συναισθηματική πτυχή που εκφράζει ο λόγος και η μουσική του Παναγιώτη Δάρα.

Το τραγούδι «Στο Ίδιο Το Σημείο» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΠΗΓΗ