Ο Μανώλης Φάμελλος και η Δήμητρα Γαλάνη θα μοιραστούν μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια τους.

Στην φεγγαρόφωτη σκηνή του «Gazarte Roof Stage», επιστρέφει ο «Άνθρωπος Νησί» Μανώλης Φάμελλος την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, μετά από πολύμηνη απουσία από την ανεμοδαρμένη του νοητή βραχονησίδα.

Εν τω μεταξύ το ομώνυμο τραγούδι του «Άνθρωπος Νησί», άλλο ένα από τα 12 εικονογραφημένα επεισόδια χωρίς πλοκή που αποτελούν το άλμπουμ του «Η Ζωή Ήταν Σήμερα», κυκλοφορεί ανέμελο στην ναρκοθετημένη θάλασσα του διαδικτύου.

Τα τραγούδια αυτού του δίσκου, που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες σε βινύλιο, θα έχουν την τιμητική τους στην θεματική βραδιά αλλά και άλλα πολλά της τεθλασμένης του διαδρομής.

Παραστάτης στο πλευρό του Μανώλη Φαμέλλου σε μία από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της δεκαετίας στέκεται η πάντα ετοιμοπόλεμη ορχήστρα του των αρίστων, προάγγελος της αλάνθαστης ορχήστρας ρομπότ που σύντομα θα συνοδεύει όλους τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους.

Συμμετέχουν ο Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα, ο Κώστας Γιαννίρης στο μπάσο, ο Αλέκος Βουλγαράκης στην κιθάρα, ο Στέφανος Δανιηλίδης στα πλήκτρα και στο ακορντεόν και ο Βαγγέλης Κατσαρέλης στην τρομπέτα.

Στην βαριά αρρενωπή ατμόσφαιρα κρίνεται απαραίτητη  η αιθέρια (κι όμως σταθερή) παρουσία της Lou is στο τραγούδι που προσδίδει ένα φωτεινό τόνο στην συνήθως κατηφή παρέα.

Ο Μανώλης Φάμελλος και η Δήμητρα Γαλάνη κατοικούνε πάντα στην ίδια μουσική γειτονιά και ανταλλάσσουν ιδιωτικές επισκέψεις, απόψεις και μουσικά άλμπουμ.

Στις 25 Νοεμβρίου, στο «Gazarte Roof Stage», τρέχοντος εκτάκτως και άπαξ, δύο δεκαετίες μετά την πρώτη τους σύμπραξη, οι δυο τους θα επισυνδεθούν ξανά επί σκηνής και θα μοιραστούν μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια τους.

ΠΗΓΗ