Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας χαρίσει άλλη μία «Νύχτα στον Ρυθμό».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στην «Νύχτα στον Ρυθμό» την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

«Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει» για την 46η «Νύχτα στον Ρυθμό», όπου η οικοδέσποινα DJ Ράνια Κωστάκη, θα υποδεχτεί για δεύτερη φορά, τον πολύ αγαπημένο μας Μιχάλη Χατζηγιάννη, για να μας χαρίσουν μία νύχτα γεμάτη αναμνήσεις αλλά και εκπλήξεις.

O Mιχάλης Χατζηγιάννης θα εμφανιστεί ξανά «Νύχτα στον Ρυθμό» μετά από 4 χρόνια και την τελευταία επίσκεψή του τον Ιανουάριο του 2018.

Με τη χαρακτηριστική φωνή που μας ταξιδεύει και όλοι αγαπάμε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας χαρίσει άλλη μία «Νύχτα στον Ρυθμό», παρέα με τη Ράνια Κωστάκη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πολύπλευρο ταλέντο ως μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης. Επίσης, υπήρξε και παραγωγός, ενορχηστρωτής και στιχουργός.

Θεωρείται από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, με καριέρα πάνω από 20 χρόνια. Έχει στο ενεργητικό του δεκάδες κλασικές αγαπημένες επιτυχίες και έχει κυκλοφορήσει αγγλόφωνα άλμπουμ στο εξωτερικό.

Συντονιστείτε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του Ρυθμού 94.9 για να απολαύσετε τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ράνια Κωστάκη.

Στις 21:30 συντονιστείτε στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, Rythmos Tube, για να ακούσετε μοναδικά και αξέχαστα τραγούδια.

Τον Οκτώβριο του 2017 γεννήθηκε μία πρωτοποριακή ιδέα από τον Ρυθμό 94.9, η δημιουργία της διαδικτυακής εκπομπής «Νύχτα στον Ρυθμό» αποκλειστικά με στόχο την ψυχαγωγία των ακροατών του σταθμού στην δημοφιλή πλατφόρμα του Facebook και του YouTube και στη συνέχεια την απήχηση της σε ένα ευρύτερο κοινό, πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Πρώτος ο Ρυθμός 94.9, πριν από πέντε χρόνια, αφουγκράστηκε την τάση του κοινού για διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες.

Μέσα από την εκπομπή «Νύχτα στον Ρυθμό», έφερε τη νυχτερινή διασκέδαση μέσα στα σπίτια εκατομμυρίων, με τη δυνατότητα να απολαύσουν ξανά και ξανά τα αγαπημένα τους επεισόδια, χωρίς να χρειάζεται να πάνε σε νυχτερινούς χώρους για να απολαύσουν λατρεμένους καλλιτέχνες.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν από το πρώτο επεισόδιο τεράστια και μέσα σε αυτά τα χρόνια, ο σταθμός έχει εξελίξει την εκπομπή μέσα από τρία διαφορετικά στούντιο, χωρίς ποτέ να χαθεί η αρχική ιδέα. Παράλληλα επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση οπτικοακουστικών μέσων, καθώς και η παραγωγή γίνεται εσωτερικά.

Η Ράνια Κωστάκη, πιστή στο ραντεβού της κάθε μήνα όλα αυτά τα χρόνια, παρέα με εκλεκτούς φίλους καλλιτέχνες υποδέχεται το κοινό της μέσα από τα σπίτια τους.

Η «Νύχτα στον Ρυθμό» μετράει πάνω από 400 εκατομμύρια προβολές και μέσα από την εκπομπή, έχουν τραγουδηθεί από 37 καλλιτέχνες πάνω από 390 τεράστιες επιτυχίες.

ΠΗΓΗ