Με ένα τραγούδι – πρόταση επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης εξέπληξε ευχάριστα το κοινό ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού με το οποίο σκοπεύει να κρατήσει συντροφιά στους θαυμαστές του το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης θέλει να σιγουρευτεί πως όλοι θα λένε… «Σ’ Αγαπάω», καθώς αυτός θα είναι ο τίτλος που θα έχει το νέο τραγούδι του, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ πιο σύντομα που ό,τι φαντάζεστε.

Όπως γίνεται αντιληπτό από την πρώτη πρόγευση του «Σ’ Αγαπάω» που δόθηκε στη δημοσιότητα, πρόκειται για ένα άκρως δυναμικό τραγούδι, το οποίο θα αποτελέσει πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα και μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης.

Την ίδια στιγμή συνεχίζει η επιτυχία του τελευταίου single του Νίκου Βέρτη, της ερωτικής μπαλάντας «Κοίτα» που κυκλοφόρησε στα τέλη του προηγούμενου Μαρτίου και έκτοτε διαθέτει μία σταθερή θέση στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από αυτή τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου.

Το «Σ’ Αγαπάω» θα κυκλοφορήσει επίσημα από τη Heaven Music και τη Theama στο Spotify και στο YouTube την Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ