Στις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν στο «Posidonio».

Την έναρξη των εμφανίσεών του στο «Posidonio Music Hall» ανακοίνωσε ο Πάνος Κιάμος.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ενημερώνει τους θαυμαστές του πως θα επιστρέψει στη σκηνή του γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στις 16 Ιουλίου.

Με βίντεο που δημοσίευσε στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πάνος Κιάμος τόνισε πως αυτό θα γίνει με βάση όλα τα υγειονομικά μέτρα, αφού είναι υπέρμαχος της δημόσιας υγείας και θέλει η επιστροφή αυτή να συνδυαστεί χωρίς μάσκες.

«Ξέρετε πού βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο “Posidonio”. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Για αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το “Posidonio” να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν», είναι το μήνυμα του Πάνου Κιάμου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, από τις 15 Ιουλίου θα ισχύουν διαφορετικοί κανόνες στους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας με βάση το διαχωρισμό σε «αμιγείς» και «μικτούς».

Στην περίπτωση του «Posidonio Music Hall», οι αμιγείς χώροι είναι χώροι συνάθροισης στους οποίους έχουν πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο κατά του COVID-19, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

Στα αμιγή υπαίθρια και κλειστά κέντρα διασκέδασης (μουσικά κέντρα, clubs) η πληρότητα θα ανέρχεται στο 60%.

Οι μεικτοί χώροι αποτελούν χώρους συνάθροισης στους οποίους έχουν πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες ή έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου COVID-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες.ΠΗΓΗ