Ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται «Αγκαλιά» με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο καλεσμένος της Ράνιας Κωστάκη στην 36η «Νύχτα στον Ρυθμό» είναι την Παρασκευή 23 Απριλίου ο υπερταλαντούχος τραγουδιστής και μουσικός Πέτρος Ιακωβίδης.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Πέτρος Ιακωβίδης, έρχεται «Αγκαλιά» με το ολοκαίνουριο τραγούδι του «Μου ‘Λειψες Πολύ» για να μας ταξιδέψει με την παραμυθένια φωνή του σε μέρη που μόνο εκείνος ξέρει.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ράνια Κωστάκη μας περιμένουν για ένα ξεχωριστό διαδικτυακό live, γεμάτο ασταμάτητες επιτυχίες και διασκευές – έκπληξη.

Αποκλειστικά στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube στις 21:30 ακριβώς, αλλά και στον αέρα του Ρυθμού 94.9.

Η «Νύχτα στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το διαδίκτυο ως media μέσο και τη λειτουργία του live video.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο διαδίκτυο ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept.

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός διαδικτυακού show.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ