«Για σένα πια αδιαφορώ, κάτι καλύτερο αξίζω…»

Ο Παναγιώτης Μπουραντώνης συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά βήματά του με το νέο single και music video «Κάτι Καλύτερο Αξίζω».

Ο ταλαντούχος και ανερχόμενος τραγουδιστής έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «The Voice of Greece» το 2018 και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ο Παναγιώτης Μπουραντώνης μας χαρίζει ένα μοναδικό λαϊκό τραγούδι, στο οποίο εκτός από τη γνήσια λαϊκή φωνή του, ξεδιπλώνει και το δημιουργικό ταλέντο του, καθώς έχει γράψει τους στίχους.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Δημήτρης Κορδατζής.

«Έμαθα να διεκδικώ ό,τι αξίζω, να είμαι πάντα δυνατός, στα δύσκολα, στα δύσκολα, να συνεχίζω… Έμαθα από τους άλλους να διαφέρω, δεν συμβιβάστηκα ποτέ, απλά για να, απλά για να τα καταφέρω… Πόνεσα, μα κοίταξέ με, συνεχίζω, για σένα πια αδιαφορώ, κάτι καλύτερο, κάτι καλύτερο αξίζω…»

Το «Κάτι Καλύτερο Αξίζω» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video.

Το σενάριο και τα κείμενα του music video εμπνεύστηκε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Philip Μemo, θέλοντας να αναδείξει το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς και να αποδέχεσαι  τον εαυτό σου γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

Η ομορφιά και η μαγεία κρύβονται μέσα στο αληθινό και είναι πάντα αποδεκτό το να μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα γιατί όλοι αξίζουν κάτι καλύτερο.

Το «Κάτι Καλύτερο Αξίζω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ