Ο Παντελής Θαλασσινός θα ερμηνεύσει όλα τα τραγούδια από το νέο δίσκο του «Αινίγματα».

Ένας σπουδαίος ερμηνευτής, ο Παντελής Θαλασσινός, ανεβαίνει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου  στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Μία μοναδική συναυλία με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του «Αινίγματα», τον οποίο υπογράφουν δύο ξεχωριστοί δημιουργοί, ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής και ο στιχουργός Κώστας Φασουλάς.

Τρεις σημαντικοί συντελεστές του νεότερου ελληνικού τραγουδιού συναντήθηκαν για πρώτη φορά δισκογραφικά με τα δικά τους «Αινίγματα», τραγούδια που συνομιλούν με το μυστήριο και το αβέβαιο του έρωτα, την ανεξήγητη δύναμη της στιγμής μέσα στον χρόνο και τη γοητεία του παράδοξου, όπου αυτό συνεχίζει να μας συναρπάζει.

Ένας δίσκος που είναι βαθιά ριζωμένος και στους τρεις, σύμφωνα με τον Γιώργο Καζαντζή που συνέθεσε τις μελωδίες, μια συνάντηση με ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς, με τα λόγια που έχουν τη ρίζα τους στο αβέβαιο και στο αναπάντητο, κατά τον Κώστα Φασουλά, αλλά και μια δουλειά που συγκίνησε βαθιά τον ερμηνευτή της, τον Παντελή Θαλασσινό, καθώς βρήκε σε αυτά τραγούδια τον εαυτό του.

Στην παράσταση στον «Σταυρό του Νότου», ο Παντελής Θαλασσινός θα ερμηνεύσει όλα τα τραγούδια από τα «Αινίγματα» για πρώτη φορά στη σκηνή και ζωντανά μπροστά στο κοινό με τον Γιώργο Καζαντζή στο πιάνο και πέντε εκλεκτούς μουσικούς.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και επιλογές τραγουδιών από το σύνολο της δισκογραφίας του Παντελή Θαλασσινού αλλά και των δύο δημιουργών.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Καζαντζής (πιάνο), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Θάνος Καζαντζής (τύμπανα), Nτάσο Κούρτι (ακορντεόν), Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, λαούτο)

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου τα «Αινίγματα» ζωντανεύουν στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου» και μας καλούν να τα τραγουδήσουμε παρέα.

Παντελής Θαλασσινός

Kεντρική Σκηνή – Σταυρός του Νότου
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Ώρα Έναρξης: 21:30
Ώρα Προσέλευσης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr.
Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

ΠΗΓΗ