Ο Παντελής Κυραμαργιός σε ένα ερωτικό, αποκαλυπτικό και εξομολογητικό τραγούδι.

Το τρίτο τραγούδι της ενότητας «Άφιλτρα Τραγούδια» του Παντελή Κυραμαργιού μόλις κυκλοφόρησε ανάμεσά μας κι έχει τον τίτλο «Αν Μέναμε Μαζί».

Ακούγοντάς το, μέσα από μια «καθοριστική» υπόθεση, ξαναθυμάσαι τη δύναμη της αγάπης. Εκείνης που αποκαλύπτει τον καλύτερο εαυτό μας, όταν ερχόμαστε σε μετωπική συνάντηση με τον έρωτα, που έρχεται… φεύγει… και τον αναζητάς ξανά και ξανά. Ακόμα κι αν σου πήρε τα πιο δικά σου και τα πιο κρυφά σου.

Ερωτικός, αποκαλυπτικός και εξομολογητικός για άλλη μια φορά ο Παντελής Κυραμαργιός.

Όπως λέει ο ίδιος για το τραγούδι αυτό: «Αν ήταν κοκτέιλ θα ήταν Americano. Γλυκιά γεύση στην αρχή, πικρή στο τέλος. Αν ήταν ταξίδι θα ήταν αυτό της επιστροφής από τις καλοκαιρινές διακοπές. Αν είχε άλλο τίτλο θα ήταν “Το τραγούδι που δεν ήθελα να γράψω” ή “Ωδή στη λαγόνιο ακρολοφία”».

Τα άφιλτρα είναι τραγούδια που γράφτηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να γίνει κάποια μετέπειτα επεξεργασία στο στίχο, στη μελωδία ή στην αρμονία.

Χωρίς πολύπλοκη ενορχήστρωση. Μόνο με ό,τι κρίθηκε απαραίτητο για να μεταδώσουν το συναίσθημα της στιγμής. Χωρίς να νοιάζεται κανείς αν είναι «εκτός ύφους» ή αν θυμίζουν κάτι.

Τα τραγούδια αυτά παρουσιάζονται από το κανάλι του Παντελή Κυραμαργιού στο YouTube, ο οποίος καλεί φίλους και συνεργάτες του και στήνουν παρέα την ενότητα αυτή.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ