Ο Σάκης Ρουβάς υπενθυμίζει με το νέο video clip του ότι μία αγκαλιά αρκεί για να τα αλλάξει όλα.

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει το music video για το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Πάρε Με Αγκαλιά».

Το «Πάρε Με Αγκαλιά» είναι ένα από τα 10 υπέροχα τραγούδια που περιέχονται στο νέο άλμπουμ του Σάκη Ρουβά με τίτλο «Στα Καλύτερά Μου», το οποίο φέρει την υπογραφή του Φοίβου στη μουσική και τους στίχους.

Πράγματι στα καλύτερά του ο Σάκης Ρουβάς, μας ταξιδεύει με το ατμοσφαιρικό video clip του «Πάρε Με Αγκαλιά» και μας συγκινεί.

Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, έτσι όπως μοναδικά ο Σάκης Ρουβάς ξέρει να διηγείται μέσα από τα τραγούδια του.

Μπορεί σε μία σχέση – ερωτική, φιλική, οικογενειακή – να έρχονται δύσκολες στιγμές και να πρέπει να αντιμετωπιστούν αμφίρροπα συναισθήματα, όμως με μία απλή χειρονομία, όπως μία αγκαλιά, όλα μπορούν να αλλάξουν.

Αυτό το μήνυμα περνάει ο Σάκης Ρουβάς και η συμπρωταγωνίστρια του Κατερίνα Μισιχρόνη στο νέο video clip.

Ένα μήνυμα με δύναμη σπουδαία, που τον τελευταίο καιρό όλοι έχουμε πολλή ανάγκη. Σε μία εποχή που η επαφή δεν είναι δεδομένη και που όλες οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάστηκαν, μία αγκαλιά αρκεί για να τα αλλάξει όλα.

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, το αγνό συναίσθημα και μία απλή χειρονομία αγάπης είναι αρκετά για να προχωρήσουμε μπροστά.

Πάρτε μία αγκαλιά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, «τσάμπα είναι, δεν κοστίζει».

Το single «Πάρε Με Αγκαλιά» και το άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» του Σάκη Ρουβά κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ