Αυτό το καλοκαίρι «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν» με το νέο τραγούδι του Σπύρου Καίσαρη.

O ανερχόμενος τραγουδιστής της Akti Music (και σταρ του TikTok), Σπύρος Καίσαρης, παρουσιάζει το δεύτερο single του, «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν», μέσα από ένα άκρως καλοκαιρινό και πολλά υποσχόμενο video clip, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Ο Σπύρος Καίσαρης μας συστήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 μέσα από το «Χίλια Δάκρυα», μία ερωτική μπαλάντα γεμάτη πάθος και συναίσθημα, που αγκάλιασαν περισσότεροι από 100 ραδιοφωνικοί σταθμοί πανελλαδικά, χαρίζοντάς της μια θέση ανάμεσα στις πρώτες 50 του airplay.

Αφού με τη φωνή του και τη θετική του ενέργεια γοήτευσε και τον κόσμο του TikTok, όπου αυτή τη στιγμή μετρά σχεδόν 40 χιλιάδες followers και πάνω από 650 χιλιάδες likes, ο 23χρονος τραγουδιστής επιστρέφει με το δεύτερο τραγούδι του.

Ένα εθιστικό, ανεβαστικό pop κομμάτι με τίτλο «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν», που θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.

Φέτος, επιτέλους, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το καλοκαίρι ξανά, να αλλάξουμε κεφάλαιο, να αφήσουμε πίσω «όλα αυτά που μας κρατούν» και να χαρούμε τον έρωτα και τη ζωή.

Αυτό το καλοκαίρι «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν» κι αυτό ακριβώς μεταδίδει και το feelgood video clip που σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης στην ηλιόλουστη παραλία των Λεγραινών.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Σπύρος Καίσαρης, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού επιμελήθηκαν ο Γιώργος Κυβέλλος και ο Chris Soumka.

To «Πολλά Μπορούν Να Συμβούν» κυκλοφορεί από την Akti Music.

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Καίσαρη

Ο Σπύρος Καίσαρης γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου το 1999 στην Κέρκυρα, με έμφυτο ταλέντο στη μουσική.

Σε ηλικία μόλις 7 ετών έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, συμμετέχοντας στην παιδική χορωδία του νησιού. Ένας παιδικός έρωτας στα χρόνια του δημοτικού έγινε η αφορμή για να αρχίσει να διοχετεύει τα συναισθήματά του σε στίχους, που σημείωνε στα κενά των σχολικών βιβλίων, και μια παρέα παιδικών φίλων για να μάθει κιθάρα και να τραγουδά σε κάθε ευκαιρία.

Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν ο Σπύρος Καίσαρης ανέπτυξε την αγάπη του και το ταλέντο του στη μουσική, φτιάχνοντας την δική του ταυτότητα, που δεν μπαίνει εύκολα σε μουσικά καλούπια. Εξάλλου οι επιρροές του ποικίλουν, αφού ξεκινούν από τον Αντώνη Βαρδή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και φτάνουν μέχρι τον Robbie Williams και τον Shawn Mendes.

Τα τραγούδια του είναι σαν τον ίδιο: γοητευτικά, ειλικρινή, αυθεντικά, φρέσκα, χωρίς φραγμούς και στερεότυπα. Ότι ακριβώς θα περίμενε κανείς από έναν νέο του σήμερα, γεμάτο ζωντάνια και έντονα συναισθήματα.

Αυτά ήταν που ενθουσίασαν τον γνωστό παραγωγό Γιώργο Κυβέλλο, ο οποίος δε δίστασε στιγμή να υπογράψει τον Σπύρο Καίσαρη στην Akti Music.

Η Akti Music

Το 1988, ο Γιώργος Κυβέλλος μετά από μία πολυετή και επιτυχημένη πορεία στις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες Phonogram, CBS, EMI, εμπνέεται και ιδρύει σε συνεργασία με τη CBS το δισκογραφικό label «Ακτή».

Η «Ακτή» ιδρύεται με σκοπό να παρουσιάσει ρεπερτόριο αληθινής καλλιτεχνικής αξίας και το καταφέρνει υπογράφοντας και κυκλοφορώντας δίσκους, αρχικά, με τους Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα, Έλλη Πασπαλά, Διονύση Τσακνή, Βασίλη Λέκκα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Λεωνίδα Βελή, Μελίνα Τανάγρη, Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Στάμο Σέμση, Πασχάλη Τερζή.

Το 2021, η «Ακτή» επανασυστήνεται ως δισκογραφική εταιρεία με το όνομα «Akti Music».

Κρατώντας τις ίδιες αξίες και θέτοντας ως βασική της προτεραιότητα τους καλλιτέχνες και το ρεπερτόριό τους, στοχεύει στο να αναδείξει και να εδραιώσει τους νέους μουσικούς ήρωες.

ΠΗΓΗ